Přejít na obsah

Sundání pátých dveří


Job!k

Doporučené příspěvky

Zdravím potřeboval bych sundat zadní dveře. Nevíte zda je nějaká spojka pro elektriku co jde do pátých dveří a kde se nachází to samé k hadičce od ostřikovače. Nechce se mi to fiknout a pak natahovat celý nebo bastlit nějakou spojku.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dráty určitě ne. Sám jsem kdysi ty dveře měnil a pěkně všecky dráty vytahoval a natahoval zpátky.

Hadička - už si nevybavuji, ale jestli nejsou dráty, tak určo ani hadička. Nicméně, tá se dá nejjednodušeji fiknout a pak spojit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wojnar díky. Nevíš náhodou kudy v interiéru to vede? Myslím kde se nejsnáze dostanu k těm kabelům, že bych si to fiknul někde na přístupném místě a až bych je dával na svou feldu tak bych si tam udělal spojku a natáhl to jen k tomu místu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zadrž, nic nefikej! Pokud chceš odpojit ostřikovač stačí, když trysku zveku podebereš šroubovákem, malinko povytáhneš a rukou snadno odpojíš hadičku. Co se týče kabeláže, tak to musíš udělat, jak radil Wojnar.Tudíš odpojit konektory a vytáhnout z nich piny. Na ně jsem použil ocelový pásek ze starých stěračů, který jsem si dle potřeby obrousil. Pěkně to šlo vytáhnout a nezapoměň na novou gumovou průchodku! Pak protahovacím drátem protáhnul zpět do dveří a jednoduše zacvakat piny do konektorů a pak samotné konektory. Je to práce na jedno odpoledne, když si s tím budeš chtít vyhrát. Pak jen vyzkoušet zadní stěrač, vyhřívání okna a osvětlení RZ a máš hotovo. Čus-bus, Feliocius! :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...