Přejít na obsah

Problémy s TWINDOOR


supsak

Doporučené příspěvky

Tiez som davnejsie zvladol prepajkovanie toho dolamaneho zvazku. Hanba sudruhom.. Odvtedy otvaram uz len cely kufor naraz. Zda sa mi, ze vtedy sa kable menej ohybaju...

@ruda001 , ak budes menit ten zvazok kablov, tak sa podel so skusenostami. Hlavne ma zaujima, ci vedie neprerusene cez cele auto..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je někdo z okolí Mělníka kdo by se mi na to také podíval, také mi zlobí twindoor.

 

díky

Tak již také opraveno, nakonec jsem sundal obložení a opravil sám. 1 drát úplně přerušený, 3 dráty načaté. Prodloužil jsem všechny dráty cca o 15cm, tak uvidíme kolik to vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro všechny superbáky. Nefungovalo dovírání zadního víka, tak jsem nechal vyměnit všechny polámané kábly a ono pořád nic. Nakonec byl problém v mikrospínači horního zámku víka zavazadlového prostoru, který nekomunikoval s řídící jednotkou a který musel být vyměněn (1.064,- kč). Vše už maká jak má....tedy zatím. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

mám rovnaký problém, kupil som superBa v záruke 85000km a začalo blbnút zadné víko a aj spatečkové svetlo. Auto išlo na záruku kde vymenili nové káble a všetko išlo ako malo. Prešlo pol roka auto má 105000km a znova ten istý problém. Mali sme to už 2x rozobraté ale zlámané káble sme tam nevideli, možno sú zlomené iba vnútri a bužirky sú ešte ohybné lebo sú nové. Zámok pri otvorení otvorí a hned aj zatvorí, tým pádom nedotiahne. Podarí sa nám ho zavret až tak na 50x. Ked sme to mali rozobraté tak dotiahol asi 5x posebe bez problemov, ako sme s tym pohybali tak už prestal doťahovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TWINDOOR by seriozny servis nemal problém poriešiť tak si nejaký iný nájdi ... Máš tam kopec vecí : nesediace dvere ktoré nezopnú spodný mikrospínač , odídené madlo , odídený priťahovač , kabeláže , prípadne úplne iný problém ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravim , tak mne sa dnes stalo presne to iste , a  hladam tu aspon nejaku radu co by to mohlo byt ...  dvere zatvorim ale nepocut servomotor a ostavaju pootvorene . tiez mam 2009 model.. a to som ako nachval s autom vo France a budem tu este 2 mesiace ..parada...

Editováno: , autor: Majco77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

zdravím, mám problém so zadnými dverami u superbu II pred FL 2010 sedan, nedotiahne mi už vobec zámok pri zavretí, nefunguje ani osvetlenie kufra, káble som mal menené pred pol rokom v škodovke v servisy na záruku. má niekto skusenosť s mikrospínačom alebo vie mi niekto poradiť kde najdem schemy kabelaže ??? v škodovke radily že to bude mikrospínač ale neviem ako na to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Ahojte, poradte prosim. nechce sa mi dotiahnut 5.dvere. Doteraz niekedy dotiahlo niekedy nie, a aj ked dotiahlo na palubovke mi ukazovalo ze 5.dvere mam otvorené. a mal som zavreté....Teraz uz vobec nechce dotiahnut a ani otvarat iba s klucom, s odskokom sa dá otvárat. Predtým ked som otvoril aj so sklom som zbadal ze na boku mam zlomenú jednu taku pačku, asi to bude niečo spoločne stym? auto ked zamykam ani neblikaju blinkre a ukaze že mám otvorený kufor.

auto sup II sedan 2009.

Editováno: , autor: Pawouk
Přesunuto.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj, údajně se to v tomhle vlákně řeší, já to bohužel nemůžu najít.....

 

Mám lifta a postupně vázne otevírání kufru...prostě při odemknutí dálkou víko kufru odskočí a dost dlouho mu trvá, než se otevře (myšleno automaticky v režimu sedan). Někdy jen zůstane odskočené a neotevře se vůbec. Dříve to šlo v pohodě. Je tam někde nějaká pružina, která už má nejlepší za sebou? Nebo jak to pořešit? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mirdas:

 

Děkuji :-). Mně to dělalo i za tepla, právě. Zkusím pořešit...

 

A ano, už se to tu fakt řešilo, ale zadat do vyhledávače něco z "Škoda Superb II Ambition, sedan, 2009, 1.8 TSI CDAA" nebo "Otváranie malej časti kufra cez DO na sedane" mě fakt nenapadlo :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak zrovna ve vláknech, které mi pomohly, se termín "twindoor" neobjevuje. Co tam máš dál? Fakt si nemůžu vzít týden dovolené na to, abych zadal všechna do úvahy přicházející slova (včetně slovenštiny) a pročítal to. Dál už raději nic....

Editováno: , autor: camron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...