Přejít na obsah

Porucha motoru pri startu 1.2 TSI - preskocene rozvody


Doporučené příspěvky

libero: škoda auto Slovensko

Pawouk:nemyslia nahodou vozy ktore uz s novym retazom vysli z vyroby? predsa len je to ine ako ked vymienaju retaz aj to kolo ci co to lebo uz to nikdy nebude take pevne...

 

este by ma zaujimalo-uhlavny konkurent TSI-TCe nema problemy z rozvodmi...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne to teraz posledne, ked som bol na servise potvrdil prijimaci technik, ze uz davaju 3. Generaciu rozvodov vratane vymeny ozubeneho kolesa, len hold moju reklamaciu neuznali.....;-((

Tak já patřím k těm šťastnějším, mám za sebou druhou opravnou sadu - s novými řetězovými koly a dle sdělení technika jde o sadu, která se v současné době používá do motorů TSI. Věřím tomu, že odborníci v MB zapracovali na problému tak, aby již byl vyřešen jejich paskvil a že se tímto vyhnou dalším sporům. Mám najeto 29000 km a r.v. 2011. Asi se všichni shodneme, že jinak jde o velmi dobrý motor, ale toto je zbytečná kaňka a dělá výrobci špatnou vizitku, zvláště, když se k tomu někdy staví tak, jak se dočítáme. Budu sledovat a dám případně vědět o dalším vývoji. Doufám, že pozitivním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem konečně vyzvednul fakturu za vyměnu motoru Shortmotor za 50557kč, práce a materiál, těsnění + demontáže + rozvod co přeskočil = 28tisic. Cena celkem 78829kč toto je cena co servis fakturoval Mlade Boleslavi, pro běžneho človeka  cca 110tisic navic, zaleži jake maji marže, škodovka ma dily za vyrobni ceny. Auto ma zatim  od vyměny najeto 850km a vše v pohodě, jen ten syrovy motor je stale znat,alespon že vyměnili  2010 za 2014 :kol-31: Už se vubec nedivim, že dostal zlatou mrkev v německu  za nejhorši motor co zpusobil majitelum hodně starosti. Velmi tet vaham že koupim Nove Mitsubishi Lancera za 280 v solid vybavě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zdravím. Jsem jeden z těch, co prožili cestu od chrastění při startu (od 50 000km) k výměně zničeného motoru kulancí (70 000km ,rok a půl po záruce=20 % spoluúčast). Pojďme zkusit společně  vymyslit, jak k tomu dojde.

  1. Nejdříve bych potřeboval odsouhlasit obrázek časování rozvodů.

post-6850-0-50117700-1419085678_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...