manfroto Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 tady něco málo o navigaci.. http://www.novinky.cz/krimi/296451-policie-zasahovala-v-prazskych-autosalonech-zakaznici-se-dovnitr-nedostali.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twenty-six Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Po odpojení napájení k zablokování nedojde, ale při přendání do jiného auta je potřeba online odkodovani. Leda že by to někdo ukradl i s motorovou jednotkou a kombipřístrojem, protože rádio/navigace (informační elektronika) je vázané na VIN číslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Odkud pak to vis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 No neví to hlavní, že by musel vzít trochu ještě toho víc...nová O3 může jezdit bez budíků a o VINku to jen rozhodně není to může být ve všech dílech jiný a nic to řešit nebude(max PČR). Ani to nebude psát chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Když totak čtu tak si myslím že za pár měsíců néli týdnů už bude návod na to jak dát columbus z OIII do OII před a po FL. Češi si vždycky najdou možnost jak odblokovat. To online odblokování bude hračka když tohle se běžně zvládá i u velmi levného software. Bude nový columbus rozměrově pasovat do starších Octavii ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Popravde tak jednoduhe to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Nepasuje a nepujde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 tak to je škoda, viděl jsem ho v brně na autosalonu a je to parada, krasně to reaguje, rozhodně mnohem lépe jak starý columbus. Je fakt že vypadá hodně širokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Nazev sice zustal, ale se starym Columbem to nema vubec nic spolecneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 nechapu jednu vec.. jakej je kua problem hodit do kolumbuse wifi přijimač a v připadě ukradeni kolumbuse vyšle operator, nebo kdokoliv signal a jakmile kolumbus zjisti kdekoliv volnou wifi sit, tak ihned přijme signal a prostě se natrvalo vyřadí z provozu, třeba tím, že odpálí nějakou duležitou součastku na zakaznickem čipu, takže bude tak a korat na vyhození.. jakej je kua problem vyrobit zakaznickej čip, ve fabrice do něj nahrat vin auta a nastavit to tak, že to nikdy nepujde ničim přepsat.. jako enchapu to.. nebo prostě kolumbuse poskladat po častech v autě, horni display bude dratkama připojenz na jednotku, ktera bude metr za palubní deskou a hotovo.. jako nechapu, nebo to dělaj pro to, aby měli vyvar na ND?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) Udelat prakticky neukradnutelnou navigaci samozrejme neni zadny velky problem, je otazka jestli se o to vyrobci snazi. Samozrejme vymyslet a vyrobit takovou navigaci je o neco drazsi a navic to snizuje vejvar co pak vydelaji az si okradeni budou kupovat nove. Velkou nevyhodou Skoda/VW navigaci je velka rozsirenost techto aut v nasich podminkach. Podobne jednoduse ukradnutelne navigace ma kazda druha znacka, akorat ze pri poctu 3 a pul auta na jedno mesto proste nikoho nezajimaji. Editováno: 22. Květen 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 (editace) Dokud ty čorky bude někdo kupovat, bude se to krást. Řešením je volitelná základní navigace za minimální příplatek, čímž se zvýší její rozšíření a poptávka pak nebude tak vysoká jako dnes, kdy navigace stojí dardu. Editováno: 22. Květen 2013, autor: Lancelot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim1234 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 JirkoBrno-já bych dal tu řídící jednotku do Haldexu...akurát se obávám, že by nám v Brně přibylo čtyřkolek.....nejlepší je to nekupovat než trávit bezesné dny. Mám Columba a stresy při návratu na parkoviště jsou strašné. V novém autě už to nebude nebo novým autem nebude Škoda. To ještě řeším. Pokud si Tě ale někdo náhodou vytipuje, ukradnout se dá všechno. Ale máš pravdu, není vůbec žádný problém vyrobit neprodatelného Columba, A jak správně píšeš - qui bono..... ale taky jsem už za svůj život viděl dost "neprolomitelných ochran" (ne pánských) které nevydržely ani den....čili pokud se "to" bude kupovat, pak se "to" taky bude krást, páč je dost lidí, kteří si to koupí "zdruhé" ruky. A není to jen kupodivu u nás protože ten zázrak za 30 tyček (mluvím o Columbu, co mám já-rozlišení jak pouťová atrakce, aktualizace? jo máme, kupte si za šest tyček nové mapové podklady.....) se krde velice i v Německu kde v nějakém loňském autobildu nebo v čem, bylo dáno k přečtení, že devět z deseti Columbů jsou v Germánii čorka... Novej je krásnej ale ty jejich ...taimenty ať si strčí někam , vždyť už to stojí snad šedesát tyček i více, páč si k tomu musíš dokoupit i ochranu aby Ti pes nepochcal pravé zadní kolo a ještě to nazvou simply clever. Za rok se to bude jmenovat Compas a bude to přilepené sekundovým lepidlem na palubce a bude to stát sto tisíc.....už to fakt nechci, stejně tak, jak moc jsem to kdysi chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 jjj jak pises.. navigace z ciny za 2000 sice neudela tolik parady, ale necorne ju nikod.. mit strach pokazde kdyz auto zaparkuju, jestli mi to nekdo nevybral je naprd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 nechapu jednu vec.. jakej je kua problem hodit do kolumbuse wifi přijimač a v připadě ukradeni kolumbuse vyšle operator, nebo kdokoliv signal a jakmile kolumbus zjisti kdekoliv volnou wifi sit, tak ihned přijme signal a prostě se natrvalo vyřadí z provozu, třeba tím, že odpálí nějakou duležitou součastku na zakaznickem čipu, takže bude tak a korat na vyhození.. Co je tohle za totalni kravinu? Zamysli se nad tim...Columbus snad ma nejaky zalozni zdroj, aby byl po vytazeni z auta funkci? Navic to plati jen pro free wifi site. Jde videt, ze asi nevis nic o tom, jak je Columbus resen nyni, LCD je samostatne od Head Unit a zabezpeceni je dostatecne. Uz jsem to psal, ikdyz vam nekdo ukradne radio, nezprovozni jej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 s-talker: některé věci nemá smysl řešit... Jsou nepochopitelné, stejně jako cesty, kterými se pisatelé ke svým dedukcím dostaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Nepasuje a nepujde to. tak to bych si dovolil nesouhlasit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Tady je malá ukázka jak lze přendat nového Columbuse(v ukázce přendávají Discovery Pro) kam tě napadne bez řešení dalšího: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I2xb8uQc7ao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 A mate po ftákách ... ted je jeste otazka, zda jde dat kradeny columbus do auta kde colombus nikdy pred tim nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 a/nebo jestli to ruské video není fejk ... už jsem takových pár zaručených ruských videí viděl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 nový columbus určitě pujde do octavie II FL, jen nevim jestli i před FL. stim kradeným těžko říct no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 A na to jsi proboha prisel jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Tomas: vis o tom velke prd, tak sve ukvapene zavery si nech od cesty. Radia jsou nekompatibilni uz jen z toho duvodu, ze platforma PQ a MQB je odlisna - informace ktere behaji na CAN sbernici jsou jine. Zrovna dnes jsem to zkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 souhlas, je to nesmysl, nehledě na rozměry a uchycení a to je už jen prkotina proti principu funkčnosti infotainmentu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 19. Září 2013 Sdílet Vloženo 19. Září 2013 Vím o tom sice prd to uznávám, nevim na jakých sběrnicích a jak to pracuje ale vím že se testuje to na 10000% testuje..... říkejte si co chcete já vím svoje jen jsem se chtěl podělit. Však uvidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.