Přejít na obsah

Interval výměny oleje 1.2 TSI


Doporučené příspěvky

 Díky za info, logiku to má....zas ho teda smáznu a uvidím co se stane po čase...to je přesně to co jsem potřeboval vědět....a jipol57 se omlouvám, tvůj příspěvek jsem napoprvé nepřečetl asi správně, teď napodruhé už je to ale jasný...díky :kol-27:

jinak mě ale šlo teď o to aby na 2leté garančce bylo co nejméně poznat že jsem si  hlášku o servisu vymazal sám (olej, filtr jsem vyměnil ) a tak jsem tam potřeboval dopolnit hodnty co by přibližně odpovídaly hodnotám, jako by mi auto ještě nic nehlásilo...kdbych tam nedal nic po vynulování teď na jednom roce manuálně, tak předpokládám že by ty hodnoty co si nastaví po čase auto samo byly pak vyšší než je jeden rok, za který musím nejdéle jet na 2letou garančku, určitě by jim pak bylo divný, že utekly 2 roky a auto nic nesignalizuje respektive že servis má být třeba  až 2 a půl roku ......po tom co si to ale dávám dohromady, nechám to takhle´a mělo by to být OK..je to holt trochu alchymie :-)

 

 

WIV max. hodnota času mezi inspekcemi 744dní

 

WIV max. hodnota km/inspekce 30 000km

 

WIV min. hodnota času mezi inspekcemi 372dní

 

WIV min. hodnota km/inspekce 15 000km

 

WIV dráha od inspekce…….ujeté km do dnes

 

WIV čas od inspekce…….počet dní od koupě vozu

 

WIV : kvalita oleje …………prázdné ať si to samo nastaví…………………

 

WIV : zatížení sazemi ......prázdné ať si to samo nastaví............................km

 

WIV : tepelné zatížení .......prázdné ať si to samo nastaví...........................km

Editováno: , autor: cz pida
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jipol57: No naposledy před vánoci jsem se díval, kolik to ukazuje, ale v servise jsme byly letos, nevím teď přesně kdy, ale 2 měsíce to už asi budou... 

 

Zatím máme na obou autech jen pomlčky.. Tak buď v servise něco udělali blbě a nebo to opravdu trvá déle, než začne něco ukazovat..

 

 

EDIT: díval jsem se schválně do papírů a já mám najeto od servisu cca 1400 km a na druhém autě je 660 km.. Tak nevím  :kol-32:

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Galvi: Nevím co k tomu dodat. Že mám TDI, to asi v tomto případě je jedno. Nechceš se na to zeptat v tom servisu? Aby to nepočítalo po 2 měsících a tolika km, se mě opravdu zdá divné.

A když jsem já byl v nejistotě, s těma pomlčkama, tak jsem to taky někde slyšel, že za pár dní to začne počítat. Nebylo to z mé hlavy. A byla to pravda.

 

 

 

Edit: teprve teď jsem se podíval do příspěvku výše, a motosman píše po 1000km. Tak aspoň to jedno, se 1400km,  by už mělo ukazovat.

Editováno: , autor: jipol57
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Prídeš do servisu okolo 20-25 tisíc km a povieš im, že si sa hral s PP a asi omylom si to nejak resetoval keď si chcel nastaviť hodiny, alebo vynulovať počítadlo pre trip, alebo niečo. Nikto to v servise nebude nejak extra riešiť. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

mě sice v servisu řekli, že pokud si chcu auto nechat delší dobu tak bych měl přejít na pevný servis tzn výměna po roce nebo po 15 000...ale já si zatím nechám LL olej a vyměním ho až po 2 letech..to na něm bude najeté kolem 16-18 tis. pak se rozhodnu co a jak..určitě nenajedu ani náhodou za 2 roky 30 000.. když sem auto kupoval jako roční vůz bylo na něm 20 000..tak sem jel vyměnit LL olej...teď mám 26.000,

Editováno: , autor: vasnivykolista
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...