Přejít na obsah

vlozka zamku fabia


jaro290

Doporučené příspěvky

Dnes som chcel vytiahnut vlozku zamku LP dveri.Dam dolu zaslepky a ani jeden srob na torx tam proste nebol.Majitel predomnou to asi niekedy skusal a vypadli mu oba von/teda asi do dveri./  Horsie na tom je,ze ta vlozka ani za b... nejde von.Dnes som sa s tym trapil asi hodinu.Asi budem musiet rozobrat komplert dvere,a vytiahnut ju von aj so zamkom.Len neviem ako odpojit vonkajsiu klucku aby som to cele vytiahol von z vnutra.Vie niekto poradit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj povedlo se mi zlomit tu packu u vložky zámku řidiče. Nevíte jak by to šlo opravit? Existuje opravná sada ale ta je na fabie do rv 2004. Já mám RV 2004 ale myslím ze ta sada asi nepůjde použít. Moc děkuji za každou radu.

post-35273-0-47231400-1366007615_thumb.j

Editováno: , autor: medzin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

prosim o radu. vcera sem chtel olepit kliky dveri,tak sem podle navodu demontoval kliku. nejvetsi prdel bylakdyz sem zjistil,ze vlozka zamku u ridice nebyla nijak pojistena jde volne vytahnout. zadnej sroubek. pak sem vyjmul kliku olepil a po montazi se klika moc vikla a nedoseda jak ma proste ma presah vuci te vlozce. navic ta vlozka tam uz ted nedrzi vubec staci bouchnout dverma  acely to vyjede. kde sehnat sroub? musim asi do skodovky ze? poradte jak to  zabezpecit nez se tam dostanu.a s tou klikou fakt nevim 4x sem ji vytahovala proste si nesedne.dokonce sem ztrhl nasrane folii s omenim,ze to nejak vadi,ale vubec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OndikuTDI pokud klika nedoléhá,musíš lanko zámku zacvaknout více ven,máš ho posunuté,proto klika nedosedne.Pokud ti nedrží vložka zámku-máš vypadlý kroužek,nebo pouze chybí šroub-to může také dělat ten zámek-pokud šroub vyšroubuješ moc,tak vypadne a potom klika nejde nadoraz,překáží pojistný kroužek.Nejlépe rozdělat dveře,sundat plech se zámkem,poté odmontovat spodek kliky a juknout co tam chybí-kroužek,nebo jen šroubek.

                

                

                

                   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Ahoj,

zrovna dělám vytlumení předních dveří na svoji Fabce combi 2001 a chtěl bych si vše projít i v dílenské příručce, ze které jste tu  posílali odkaz  (PEPA007). Nemohli by jsi mi jste mi ji někdo  poslat na shinki@seznam.cz nebo přes nějakou úschovnu? Nejlíp celou (chystám se i na brzdy a ložisko kola).


Díky

Šinkec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...