Přejít na obsah

Čelní sklo


žralok

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...

Zdravim, ma takyto problem: pri dazdi mi zostavaju cmuhy na skle od stieracov tak na 2-3 sekundy, akoby bolo sklo masne. Som myslel ze sa to vybeha a nic, tak som sklo umyl aj stierace a stale bez zmeny. Najhorsie to bolo asi pred 3 tyzdnami ked doslova lialo, nestacili ani stierace na 2 stupny a cez sklo som videl akoby bolo zahmlene. Foto tazko vyhotovim kedze jazdim sam a riskovat sa zatial moc nehodlam :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dle mého odhadu parkuješ pod stromy a zbavit se toho povlaku je fuška. Když jsem měl něco podobného na předešlém autě po pár dnech parkování v parku, tak jsem několikrát za sebou umyl sklo šamponem, pak oplach vodou a pak byla pohoda.

Jednou jsem chvátal, takže jsem vzal okenu, nastříkal na sklo, zapnul stěrače a ostřikoval okno okenou a pak vzhůru do deště a taky to pomohlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Tak dneska k nám do práce přivezli stříbrnýho rapida se zatekáním čelním sklem a našli jsme špatně zalepené čelní sklo v pravém rohu nahoře :kol-29: . Normálně teče voda mezi lepidlem a plechem,uvidím zítra to jdu vysklívat a zalepit nové čelní sklo . :kol-34:  :kol-25:

 

 

Takže po vysklení ,bylo v pravém rohu dutina a  nepřilnulo lepidlo na karosérii a tam tudy prosakovala voda do auta,stékala po plastovém sloupku dolů pod přístrojovku a pak na koberec :kol-25:

Editováno: , autor: hollywood.2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Pro upřesnění. Dnes mě přišel účet za čelní sklo - cena za sklo 3062 bez DPH, práce 1089 bez DPH, cca 800 bez DPH ostatní materiál. Celkem 6191 s DPH. Měněno v autorizovaném servisu. Asi by to mohlo být někde i levnější, ale neřeším to když to mam pojištěný na 10000.

A dnes zase další pěkná pecka do skla, když jsem jel s juniorem na píchnutí ucha a tak jsem byl tak nějak celkově nasraný. Jsem zvědav, zda to vydrží, nebo zas výměna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Trochu to tu oživým.....máte zkušenosti když vám někdo rozbije na silnici přední sklo od něj odletnutým kamenem...výměnu na jeho poviné ručení?nějaký postup....on by měl vše zajistit na své pojišťovně?co se sepisuje na místě když auta zastavěj?klasický papír jako při nehodě?samozřejmě viník se vším souhlasí..vše podepsal....ale asi se bude jeho pojišťovna cukat.....myslím

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono okno není drahé samo o sobě....i s prací 4400kč...origo....ale mě jde o princip...servisák LPG při projížďce se vrátil s rozbitým oknem od protijedoucího auta které nezastavil...bohužel servisák není pojištěnej pracovně...a firma má buchvíjakou pojistku takže se cuká..tak to chci zkusit na servisáka že on svým autem....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyplnis normalne ten euroformular zaznam o dopravni nehode se vsim vsudy. Original si nechas kopii das jemu. On to bude muset nahlasit na te sve pojistovne ze ti zpusobil skodu, to je velmi dulezite, bez toho se nic nehne, pokud nahlasi vse pro nej konci a pro tebe zacina. Pak to nahlasis ty jako poskozenej na jeho pojistovnu. A oni uz ti povi, prijde si to likvidator te pojistovny nafotit atd. a pojistovna ti povi cislo skodni udalosti svoji smluvni opravnu kde to muzes nechat opravit. Ta to opravi, opravnu myslim zplnomocnis ze za tebe bude zadat plneni za opravu a ty odjizdis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, chci se zeptat. Je to týden vletěl mi kamínek do čelního skla od kamionu v protisměru. Bylo to vyštíplé cca + 5mm prasklina. Teď po týdnu jsem došel k auto, že pojedu dom z práce. Prasklina se rozlezla assi teplem na 30cm a je až k okraji skla přesně před řidičem. Takže na výměnu. Myslíte, že zajet do autorizovaného servisu ? Mám havarijko, ale nevím ja kse to pohybuje cenově, jeslti se vyplatí to řešit přes pojistku. Spoluúčast mám min. 5 tisíc. Koukal jsem na neorigo servisy v Brně ale dle reakcí zákazníku jeden "lepší" než druhý. Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj to sem chtel napsat, pokud to protahnes pres havarijko bere se to jako nehoda = bonusy v haji.

Pak si spocti o kolik ti stoupne pojistka rocne a kolik zaplatis za nove sklo. Ono pokud mas cidla ve skle na sterace a svetla tak tech 10 000 se tam nahrabr lehce na tom skle, ale to si zjisti na kolik to vyjde u tebe a propocti si jestli 5000 + drahsi pojistka te vyjde lepe nez to zatahnout za svoje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...