Přejít na obsah

Prosím o radu, prodej vozidla-odstoupení od smlouvy


Lukáš Pavel

Doporučené příspěvky

hochu tak sem si to tady po delsi dobe zase precetl,.... a videl bych to na jedno,... udelat si vejlet a vysvetlit mu to polopaticky  ;) respektive rucne ;)

 

aby videl kde co je a co je potreba menit,... tohle svedsi o tom ze chce sz tebe vyzdimat pokud mozno co nejvic a proste to zkousi jestli pochodi,... ja bych se na neho vysral hele uz bych nekomunikoval,..... nehlede na to  kdyz mu je dvacet,.....

 

   bezdebat hele ;)

 

  nebal bych se zajit na policajty a podat na neho oznameni ze ti vyhrozuje a atd....... tohle fakt normalni neni a to jednani rozhodne taky ne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Plný souhlas s Lukasonem! Určitě jsi slyšel dobré staré přísloví " čím víc se s ho.nem mažeš, tím víc smrdí"! Rozhodně to trestní oznámení pro vyhrožování by nbylo od věci! Hlavně se z něj nepotento, jak se jeví je to "tykve", který to na Tebe hraje a zkouší!

A už to pro Boha uzavři zcela jednoznačně, vidíš, že se všichni tady shodujeme!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Luďo, v mnoha směrech s Tebou souhlasívám, ale nyní nemohu. Takovejm vyčuránkům se nesmí ustupovat a hlavně, pokud se cítí kupující poškozen, má možnost se soudně domoci svých práv! Ale důkazní břemeno leží na něm! Jinak, když si to celé přečteš je zcela jednoznačné, že kr.pl a podrazák chce ojebat slušňáka - vycítil pravděpodobně snadnou kořist pro své zvrhlé choutky!

Prostě neustupovat a klidně podat tr. oznámení pro vydírání a nebezpečné vyhrožování!

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 6 let později...

Dobrý den chtěl bych využít této konverzace. Koupi jsem si ojeté auto a cca za tři týdny se mi zadřel motor prodávající mi slíbil zaplatit část opravy a dva měsíce akorát slibuje oprava vyšla na 35000 Kč Šlo by ještě uplatnit odstoupení od smlouvy když vůz mám už opravený Děkuji za reakce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to se takhle nedá říct - záleží na kupní smlouvě, na tom kdo je prodávající - bazar/soukromá osoba, na tom jaká byla dohoda ohledně opravy - máte to sepsané?, jsi schopný doložit skrytou vadu? atd. atd.

35 tisíc je částka na pendrek, když bude dotyčný dostatečně zatvrzelý, tak s tím k soudu nemá moc smysl chodit.

Doporučuji vyjednávat, vyvíjet přiměřený nátlak, když to nepomůže, tak můžeš zainvestovat do právníka ať mu pošle předžalobní výzvu. Dál už bych asi nešel, respektive záleží na výše naznačených okolnostech.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...