Přejít na obsah

CISTENI KLIMATIZACE-BRNO CARNOVA, AKCNI CENA 199KORUN


JirkaBrno

Doporučené příspěvky

ahoj, nechci, aby to vypadalo jako reklama, ale carnova v Brne provadi cisteni klimy,akcni cena je 199 korun, plus cena za olej a za medium. Dneska jsem se objednal, jelikoz jsem tam byl uz v pozdnim lete, muzu doporucit... takze kdo bude chtit, najdete si kontakt a objednejte se.. delaji to masinkou, procistuji cele medium, takze zadna horka jehla sprayem a cau..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) založil jsi zbytečně nové téma, viz. třeba zde http://forum.skodahome.cz/topic/122436-plneni-klimatizace/

2) věřím, že neděláš reklamu protože nevíš o čem mluvíš a pleteš jabka s hruškama. V tvém případě se čistí chladící médium a udržuje nějaká životnost celé soustavy. Ta tvoje horká jehla a sprej je vhodný a nutný na vnější okruh,    

    výparník, výdechy atd. což je to největší svinstvo-bakterie na zdraví atd., mmj. plíšně to dokážou pěkně sežrat i z venku.         

3) napříště více přemýšlej než se pustíšíš do filozofování, nějaký admin to tu stejně zarazí, nebo přesune 

4) ale i snaha a info  se cení :-)

Editováno: , autor: dick
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dicku

1- nemamm cas tu hledat temata a je mi to jedno/.// jen jsem chtel upozornit, ze nez dat za cisteni klimy horentni sumy, jde to i levneji, jak si to kdo vylozi, je mi totalne jedno

2-jelikoz tu ctu sem tam neco o cisteni vim, ze hodne lidi nastrika spay do vydechu a mysli si,ze ma vycisteno.. proto to tu pisu, ze to delaji NE jen sprayem, ale i tim, ze medium vysaji a vycisti..

3-at to klidne smaze, mne to je totalne ukradene, chtel jsem usetrit lidem prachy... je videt, ze ty jsi typickej cech, kteri musi druheho hned upozornit, ze neco napsal jinak, nez by napsal on sam, jen aby si nahonil svoje ego, ze.. no odbornik je tu kazdej druhej, pravda..

4-diky.

5-pokud to chce admin smazat, at to smaze..

cau

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

milý Jirko z Brna, chováš velmi arogantně k pravidlům tohoto fóra, které jsem ti chtěl taktně a jemně připomenout a už vůbec se mi nelíbí, že je ti úplně jedno že zasíráš fórum.

A dále k věci, prostě pochop, že čistit médium a výdechy jsou dvě odlišné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mily dicku, je mi to lito.. narozdil od jinych, naprosto zbyecnych a mnohdy dublovanych prispevku ten muj treba nekomu usetri penize... muzes mi rict, cim muj prospevek zasira forum?? To, ze je zde hromada lidi z brna,. kteri si chteji nechat vycisti klimu a misto 900korun za to daj 199?? Tak pardon..

Ja to naprosto chapu, abych ti rekl pravdu, je mi fuk jak to ten mechanik vycisti, proste to necisti jen sprejem, jak spousta lidi-koupi si sprej, nafouka to do klimy a mysli si, ze maj hotovo, ale tak, ze vyvakuuje cele medium, vycisti ho, vycisti vydechy, popr. vymemi pylovy filtr, napusti medium do vymeniku, doplni ho, promaze kompresor.. omlouvam se pokud jsem neco opomnel, nebo napsal jinak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, ne je to komplet vycisteni a desinfekce klimy, byl jsem na tom uz v lete lonsky rok. Jedine, co se doplaci je doplneni media a olej na namazani kompresoru. Je to proste akce... dneska jsem se na to jeste ptal, kdyz jsem se objednala na servis, je to kompletni servis klimy..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

+ teda příplatek asi ještě za pylový filtr, tak to pak je moc pěkná cena :) většinou, když je dobrá nabídka, tak to bývá 600 servis té klimy, tak 200 dezinfekce + cena chybějícího média a filtru, o Škodovce ani nemluvě, tam za to chcou majlant

Editováno: , autor: HjM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

takže vyčištěno, cena 199 korun, ruční umytí auta 99 korun, pomocný materiál 10 korun.. celkem jsem platil 310 korun i s dýškem.. vřele doporučuju..                     http://www.carnova.cz/index_carnova.php?chapter=novinky_2&clanek=35

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...