Přejít na obsah

Nejdou otevřít dveře


houbos

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové.

Mám taky problém se zadními levými dveřmi, nejdou mi už měsíc otevřít, pořád špekuluju jak na to, okno jede v poho,centrál jak zmáčknu tak taky v zámku cvaká,klikama jak pohybuji tak slyším jak se to tam hýbe ale dveře jakoby byly zavařeny.

Četl jsem tady ty rady ale pořád ještě z toho nejsem moudrej, mohli by jste mi prosím vysvětlit kdo už z tím má zkušenosti jak by se to dalo otevřít (nejlépe nějak šetrněji,??) budu muset každopádně vyměnit zámek ale potřebuju ty dveře otevřít. :) díky za popř. rady.

 

vytrhni tapacir ale jemne. prejde ti pekne cez tie plastove zarazky tak aby si ich neznicil (zalezi na vonkajsej teplote ak ti stoji auto), zmeraj kable vo dverach pred zamkom ci je v nich stava, ak ano rozbijes elekticku cast zamku, zostane ti mechanicka na sruboch. z hornej strany bude take madlo, zatiahnes a otvoris...potom odpojis lanko od klucky a vyberies dve sroby ktore ti to tam drzia. zozen si ale kluc na tie sroby, nie je to obycajny tisic hran ale skodovacky alebo budes musiet vyvrtat sroby. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se taky přidávám, mám následující problémy:

 

přední dveře blbnou, často se musí vzít za kliku zevnitř aby šly otevřít zvenku

zadní levý dveře to samý

a pravý zadní nejdou vůbec ani zvenku ani zevnitř ikdyž je ta "západka" (nebo jak se tomu říká) vytažená.

 

Dá se to nějak jednoduše opravit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den pánové... Zámek jsem v prosinci už nespravil a tak když bylo teď hezky, pustil jsem se do toho, že ten zámek ze dveří vymontuji a celý rozeberu atd. Jenže mám problém v tom, že nemůžu otevřít vůbec dveře. Jsem bezradný a nevím co teď. V servisu mi řekli, že se zámek rozbije atd. Tak to se mi tedy nechce dávat do servisu. Když otevřu dveře, zámek vymontuji a zkusím spravit. Když nespravím koupím někde jiný ( nový nebo z vrakoviště) a namontuji sám. Tak rozbití zámku v servise je poslední možnost. A vůbec si nedovedu představit jakým způsobem ho rozbíjejí. Má někdo radu jak otevřít dveře?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musím vyzkoušet vše abych ty dveře otevřel a tak to hned zítra s tím lankem zkusím, to mě tedy nenapadlo. Díky za radu. Možná je to tu probíráno už 100x ale když jsem začal psát do tohoto vlákna, tak v něm pokračuji. Jinak bych musel zřejmě popisovat znova co jsem dělal v prosinci atd. Myslím si, že je to rozumnější, než zadávat dotaz do jiného vlákna.

 

 

Ještě mi řekni prosím tě, jak se k tomu lanku dostanu. Uvědomil jsem si, že je to pod krytkou která je upevněná šroubkem z boku dveří. Krytku rozbít? Přeji pěkný den všem...

Editováno: , autor: pekres
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem si koupit novou krytku a ještě ten díl co je pod krytkou. Jenže ten díl nebyl a tak až přijde, tak to rozbiji a to lanko vyháknu. No, snad to pomůže. Tak se do toho pustím až příští týden, až budu mít ty doma všechny věci. Nechci jezdit bez krytky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Vlastimil2013:

 

Prvně nám napiš jaké máš auto. Ročník a výbava budou zde víc než důležité údaje. Pak nemusí vzniknout takové odpovědi jako ta přede mnou. Třeba FL nemá vedle sedadla řidiče žádné otevírání ničeho.

 

Pak taky možná upřesni co myslíš pojmem "zadní dveře". Jeden by chápal zadní dveře, ty za řidičem a spolujezdcem, jiný páté, tj., ty od kufru.

 

A do třetice, zkus použít vyhledávání.

V sekci Interiér: "Vaše hledání termínu nejdou otevřít dveře vráceno 13 výsledky"

V sekci Exteriér: "Vaše hledání termínu nejdou otevřít dveře vráceno 13 výsledky"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Tak mě taky potkal problém s nemožností otevřít dvěře u řidiče z venčí ani zevnitř. Centrál funguje bez problémů. Z bezradnosti, že budu muset utrhnout trapec, jsem několikrát zalomcoval s vnitřní klikou a dveře se otevřely. Po různém zkoušení jsem se dostal k tomuto závěru - při odemčeném autě klika funguje bez problémů, při uzamčení auta a poté vzatí za vnější kliku a následném odemčení už dveře zvenčí ani zevnitř neotevřu, při uzamčení auta a nešahání na kliku a následném odemčení dveře bezproblémů otevřu. Celý zámek jsem měnil před cca 4 měsícema a až teť tento problém. Lanko na vnější klice je víc k zámku než na straně u spolujezdce(tam to funguje bezproblémů), tedy by nemělo být hodně napnuté, ne? Poradíte co s tím? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

no tam se většinou ty kabely lámou... 

 

 

EDIT:

Poradim

Ale kdyz pomuze, tak me dluzis flasku :-)))))

Z venci vem za kliku, mej ji otevrenou a z boku pri otevreni je zapadka s lankem, ktere ovlada otevreni dveri klikou k servu
Tato zapadka bude vtahu tak davej velikej pozor aby ti dovnitr nezajela, chce to dobre a sikovne ruce.

Nekdo ti musi kliku drzet otevrenou, ty sroubovakem nadzvednes zapadku, ale pouze jen nadzvednes cumacek do takove vejsky, aby jeho druha strana sklouzavala v posuvce, tady si to budes muset druhym sroubovakem pribrzdovat aby ti to cele dovnitr nezajelo.

Posouvej vzdy jen po zoubku - zoubky ma posuvka ve ktere je zapadka s lankem nasunuta


Mas pro to malej prostor, ale hodne casu, sponuj po zoubku a odzkousej vzdy otevrit dvere -zamknout a odemnknout, aby se safelock odblokoval :kol-23:




Hodne stesti a ver tomu, ze tento navod nikdo nema :kol-47::kol-27:

já jen nechápu co to má za logiku když má zasejfovanej zámek??? i když jsem sundal tapec tim že jsem vytrhl ty spodní šroubky (tapec přežil),tak stejně jsem musel zámek rozmačkat sikovkama protože byl zasejfovanej..ty zámky z oktávek blbly a blbnout budou..Někdy to je kabel a někdy se prostě ten zámek mechanicky pokazí a zasejfuje se...každopádně ty dveře prostě neotevřeš...

Editováno: , autor: Wojnar
Necituj poslední příspěvky a edituj příspěvky!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím, jak poznám, že je chyba např. v elektrice (zlomené kabely, vypadlá svorka .....) a nebo, že je moc napnuté lanko, když najednou z ničeho nic nejdou otevřít zadní dveře? Při odemknutí nevyskočil kolíček, pak jsem auto zavřel, zamknul a odemknul a dveře šly oteřít. Po dalším uzamčení už opět kolíček nevyběhnul nahoru a nejdou otevřít. Děkuji všem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...