Přejít na obsah

Koupě staršího rádia columbus


cecil

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny kolegy

má novou Yeti a rád bych vyměníl stávající rádio Blues za Columbus,zvažuji nekterou s bazarových nabídek avšak od jednoho prodejce mám zprávu že výr.číslo je nečitelné avšak kod po připojení na diagnostice to vyčte číslo které bude dobré a nebudou s ním nikdy problémy.Nevím co si mám myslet a pán tvrdí že je již druhý majitel se zakoupeného vozu.Je to možné na překupníka nevypadal a ani se tím zřejmně neživí žádné negativní hodnocení nemá.Zajímalo by mně jak se dá tedy ověřit zda je navigace z trestné činnosti a na co si dát popř. pozor při koupi columbusu z druhé ruky.

Předem děkuji za Vaše rady či zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevím, ale i na mém autorádiu z roku 2006 bylo sériové číslo čitelné. Moc si neumím představit, co by se s ním muselo dít, aby nebylo čitelné. Je nalepené na rádiu a rozhodně se nemá jak ošoupat...

Sériové číslo pak můžeš vyčíst diagnostikou. A podle toho třeba zjistit, jakou má historii, jestli bylo hlášené jako kradené.

Na co si dát pozor? Za a) málokdo prodává Columbus jen proto, že by se mu nelíbil, takže jakýkoliv prodej je podezřelý (pokud to samozřejmě není funglovka za odpovídající cenu) a za B) pokud kupovat jetý, tak aby byl z auta, kde byl z výroby. To se dá jednoduše zjistit v servisu dle sériového čísla a VIN auta původního majitele. Pak je celkem jistota, že není kradené, pokud ti ho prodává majitel auta s VIN, kde auto bylo z výroby. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud ti columbus v aute stoji za to, ze ti to nekdo driv nebo pozdeji vybere, tak si to tam dej.. je to podobny jako bys nechal na palubce pakl tisicovek a myslel si, ze to nikdo neukradne... jinak k cene-da s ena netu sehnat kolem 20t novy, plus zalezi kolik stoji montaz a dovybaveni, ale jak pisi ostatni, pokud nekdo prodava tuto navigaci nekde na inzeratu, je to 100 procentne corka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...