Přejít na obsah

Zástěrky


chleidy

Doporučené příspěvky

Na první,druhý,třetí pohled si většina lidí zástěrek ani nevšimne.

Jinak myslím,že to vzhled nijak nekazí a když to plní svůj účel,tak já jsem jednoznačně pro.

Navíc je to jen přes zimu,tak když někdo přežije plecháče, zvládne i zástěrky.

Toť múj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte. Ja som si kúpil originál zásterky na OIII. Veľmi jednoduchá montáž. Predné sa museli vrtať asi 7 vrtákom.zadné nie. Po namontovaní som nemal pocit že je to nejako škaredé alebo že by to rušilo. Asi je to vec zvyku. Neviem ako náhrady ale origináli tam celkom pasujú.  Má to tu výhodu aspoň u mna, že ked dávam auto do garáže jemne klepnem po zásterke a všetok bordel padne. Ked som zásterky nemal, všetok sneh bol rozťahaný po prahoch. Keď sa to v garáži roztopilo bolo tam veľa vody a špiny.Takže mne sa osvedčili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

kdo hledá najde... ale ty nehledáš, jen se ptáš... zde a také zde vidíš (resp. nevidíš, proto nehledáš a ptáš se... protože nejsou skoro rozpoznatelné) zadní zástěrky na bílé O III .nicméně ty na zadku nepomůžou od zasírání klik a boků auta, už se to tu také psalo... takže nejsou až tak třeba, protože zadek lifbacku je tak dobře udělaný, že světla liftbacku zůstávají stále čistá, špiní se jen RZ a střed nárazníku....(druhá fotka - kačer promine, propagaci zasrané RS) níže máš fotky z toho příspěvku...

 

 

Editováno: , autor: Hravec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by nebylo, aby ty si neměl svoje "plácání"... Nicméně děkuji Ti, za Tvojí ochotu, že si mi tu fotku sehnal. Jinak hledal jsem to, ale nenašel jsem náhled, který by mi vyhovoval a proto jsem se zde zeptal  :kol-28: Jediná fotka co jsem potřeboval je ta od Luccase a tu jsem ještě neviděl. Tímto Ti chci velmi poděkovat, že jsi tak ochotný a zvládl jsi to, pomohl mi a kupodivu za to zatím nic nechceš.

 

A k tomu proč jsem to potřeboval vidět. U OII mi zástěrky přesahují kola a při parkování mi zvukově dávají vědět jak daleko jsem od obrubníku, abych si neodřel kola. Tzn. mi šlo o to, jak moc mi tohle bude fungovat na OIII  :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sorry, to bylo hodně nemístné... zeptej se to kolika lidem jsem ve svém volném čase nakódoval přes VCDS co potřebovali a nikdy jsem od nikoho nic nechtěl .... 

 

... ta poslední věta mě opravdu pobavila, tedy jsi si tím vynahradil tu skorourážku  :kol-47:  nicméně když vím, poradím... s brnkáním zástěrkama o chodník nemohu sloužit, ale rada tu je, kupovat pneu s ochranou disku proti poškození

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenže ono i když ochranu ráfku mám, tak bohužel i tak se dá disk poškrábat, vzhledem k tomu, jak jsou sem tam obrubníky kvalitně udělány. Už nejednou se mi povedlo gumu i poškodit, takže tohle bohužel není řešení pro mě. Prostě nevýhoda sídliště, kde musím auto parkovat co nejblíže k chodníku, aby to nikdo neodřel. 

To řešení co jsem popisoval je možná pro zasmání, ale prostě mě to funguje. Bohužel co tak koukám, tak na OIII jsou zástěrky už velmi decentní, mám obavu, že už tam nebude dostatečný přesah...  :kol-26:

 

P.S.: nemám zájem Tě nijak urážet, bylo to myšleno nadneseně... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na Zástěrky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...