Přejít na obsah

Zástěrky


chleidy

Doporučené příspěvky

@LukášCBR Jenže ty po-FL jsou číslem shodné s tím, co je na faktuře. Ještě uvidím, co je to přímo na dílu, ale obávám se, že jsem měl koupené "správné" - tedy (nejen) zde doloženo fotkami, že to pasuje. (a taky jsem dřív žádal o čísla dílů a nedostal je.)

Editováno: , autor: bouchy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Chtěl bych se zeptat a určitě nebudu sám koho to zajímá jakou máte zkušenost s předníma a zadníma zástěrkama? Nepoškozuje to lak tam kde se dotýkají třeba předního blatníku nebo  zadního laku na nárazníku? Nemáte to někdo nějak ošetřené ? Protože prach se tam určitě dostane a musí při vibracích při jízdě poškozovat lak. Tak jestli můžete napište zkušenosti nebo přiložte fotky.

Děkuju. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

zástěrky nedávat !!!!!! Proč :za mě jsou tam k ničemu na octavii 1 jsem je měl a tragédie stejnak se pod to dostal bordel blatník ani prahy to neochrání ba opak to i poškodilo blatník. Hned jsem to řešil sundáním a pravidelnou péčí jasně když je sucha zima v pohodě vždy na jaře šlo auto na zvedák sundali se kola a plastové podběhy všechno co bylo pod a ne že toho bylo málo dvě plné uhelky lopaty složení bordelu Prah kamínky bláto listí a i když bylo hezky už 14 dnu nepršelo tam to bylo pěkně vlhké vystříkal jsem vždy vapkou nechal uschnout ošetřil nástřik ochranou dělám to do dnes prahy a blatnik jak z vyroby auto jsem letoz prodal a koupil jsem si Octavii RS 03 combi TSI a budu v udržbě nadále pokračovat. Ono není jen sednout a jezdit všechno ma své a nekupuji auto na 5 let bohužel nejsem tak bohatý abych si to mohl dovolit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Blbost !!! Octavii I mám ještě nadvoře, r.v. 1997 zástěrky vpředu i vzadu, koroze žádná,

stačí jednou za čas vystříkat vodou mezeru u dveří a blatníku. Na OIII je mám opět,

auto není zasrané od běžných nečistot jako bez zástěrek. Nesmíš to tak prožívat,

je to krám jako každý jiný a stejně ho budeš muset vyměnit časem za jiné.

  • Líbí se mi 1
  • Díky 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Návštěvník

Mel jsem ma stare fabii a octavii. Pokazde jsem to pod nima osetroval, ale uz to byla auta stara. Ale jak to bylo montovane na blatnik a k tomu ten zasunovaci kovovej drzak a ted jak se srouby utahov. tak uz jsem tusil, ze oprava barvy dlouho nevydrzi, protoze pri utahovani zasterka obemknula sice pekne blatnik a prah, ale uz se to zase zarezavalo do bodycka v krablaku, cim to bylo strikane a osetrene. Na fabii jsem uz menil ten ruzek blatniku, takze po zkusenostech ja nedam. Mam aspon prehled a muzu kontrolovat zacatek prahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • Pawouk změnil název na Zástěrky

Jak je to teda u RS FL combi? V popisu je "nevhodné pro RS a Scout", tady fotky RS se zástěrkou vidím. Proč to škodovka píše, elektronické systémy (asistent vyparkování) by to snad ovlivnit nemělo, ne?

Editováno: , autor: virtual
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...