Přejít na obsah

ochranný rám přední části, nášlapy


kosak 72

Doporučené příspěvky

Zdar všichni, nenašel jsem zde vlákno o této problematice, proto jsem si dovolil založit nové vlákno. Týká se předního rámu a bočních nášlapů. Přemýšlím o těchto doplňcích a nevím zda si nechat tyto dopňky vyrobit, nebo je již přímo koupit, zda budou lepší z leštěného nerezu, nebo z pochromované oceli. Na netu jsem našel  odkaz na stránkách internetového obchoduTuning-In. Cena těchto doplňků se mi zdá v porovnání třeba orig. plastů na prahy, přijatelná.

Jaká bude praktičnost těchto doplňků na vozidle, co obnáší montáž na vozidlo, máte někdo s tímto už na svém vozu vlastní zkušenost?

Děkuji za věcné odpovědi.

post-72501-0-44975000-1365083904_thumb.j

post-72501-0-94956700-1365083911_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar, uvažuji jen o předním rámu o nášlapech neuvažuji, nicméně jsou v nabídce, proto jsem rozšířil vlákno i o ně. Děkuji za odpovědi, ale nenašel jsem mezi nimi odpověď věcnou.

 

Sranki: nejezdím džunglu, ale někdy si tak na našich silnicích připadám, k čemu je to dobré, otázka pro většinu majitelů vozidel této kategorie a nejen této. Já osobně řeším vzhledovou stránku. Zvlaštní povolení nepotřebuješ, doplňky musí být ale homologovány.

 

Mylys: nemyslím si. Sto lidí sto názorů, také mě příjdou úsměvné kreace úprav na některých autech, nicméně aspoň vždy ocením snahu těchto lidí se od ostatních odlišit.

Konkrétně na Yetim mi vadí, že pokud je vybavený seriově z výroby stříbrným plastem obou nárazníků, proč plastový stříbrný doplněk prahů tam z výroby není také a stojí něco kolem 7. tis. Za ten plast práhů bych já osobně dal tak desetinu jejich ceny a to bych ještě moc přemýšlel. To raději ty nášlapy.

 

floro0907: na pojištění si nepřiplácíš, doplněk musí být však homologován pro provoz na pozemních komunikacích, to je první po čem policajt s pojišťovákem půjde.

 

Tímto máme vyřešenu vzhledovou stránku a legislativu, ale to o čem jsem vlastně vlákno založil, jsem se nedozvěděl.

Editováno: , autor: kosak 72
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...