Přejít na obsah

Superb 2.5tdi 120kw automat


SUPÍK 2.5TDI

Doporučené příspěvky

Nechtěj mě nasrat se zakládáním témat se stejným názvem.

 

http://forum.skodahome.cz/topic/123179-superb-25tdi-120kw-automat/

 

http://forum.skodahome.cz/topic/122691-superb-25tdi-120kw-automat/

 

V tom tématu, kde píšeš, že máš problém s převodovkou jsem ti poslal odkaz na servis. Už jsi tam volal? Mohl by jsi napsat, co ti řekli a ne jen shánět informace ale s vyřešením se už nepochlubíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry nějak mě to nedošlo...... byl jsem už ve dvou servisech...... a v každém mě řekli něco jiného..... V jednom, že to není normální tak jak mě to řadí a v drůhem zas, že jim to příjde normální...... Tak že už fakt nevím. Potřeboval bych se svézt s jiným supem, abych viděl rozdíl...... A neboj už nebudu zakládat to téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hochu bacha na Žraloka - on umí pěkně kousat, když je třeba!

A jinak si předně pořádně přečti "obsluhu vozidla- automatická převodovka". Automat v našich Supech má několik režimů a i v tom je třeba rozlišovat! Jinak větší kola by případně mírný vliv mohla mít, ale nevidím to jako zásadní. Nevím jestli to není Tvůj první automat, ono s automatem se člověk musí sžít! A jinak jestli jsou to pouze Tvé dojmy,pojmy, průjmy, tak na srazu to určitě někdo bude moci posoudit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám 2.8 V6 automat a kola jsem tam měl od 17-19 ... změna v řazení automatu? ne! .. jednou to víc žere, jinak to pruží, jinak to sedí, máš třeba pocit většího odporu při zatáčení. Ale automat řadí pořád stejně .. při těch stejnejch otáčkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj mam problém nevím zda velký či malý bo je to normální. mam 2.5tdi 120kw a když jedu tak mi tam pěkně padne 1,2,3 a jak to jde na 4 tak motor je značnějš slyšet(pouze když se chci rychlejš rozject třeba do kopce) nevíte čím by to mohlo být a jak to řešit?někdy se mi třeba stane že jedu po rovině a zařadí jedna dva a než to padne na 3 tak točí skoro až do 2500 Otáček...Mam nalítáno cca 187 tisíc a olej měněn nebyl nevím zda vyměnit aby se to nevykurvilo ještě víc..ono se říká že by se měnit neměl...a že když se vymění tak se to dost často sere....Prosím o nějaké rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nn právě tam ta 4 vlítne hned u 2 tisíc otáček..Motor zařve když to jde z trojky na čtyřku tak v tom momentě když mu na 3jce přidám aby si přeřadil na 2tisících na 4 tak jako když tam něco přeskočí někde a je to slyšet jako sviňa...jinak to u jinejch převodů nedělá...nevím zda je to v převodovce nebo motoru:-/Kámoš říkal že měl něco stejného a že mu při výměně rozvodů trošku hejbly  čerpadlem a od tý doby to má krásně plynulý jak to má být....mechanik mi zase řekl výměnu oleje...ale to se mi moc nechce bojim se že se to pak bude srát...teď v pondělí to nechám dát na rozvody ...tak třeba se to povede nevím co jinak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak osobně výměnou oleje nic nepokazis sice si nejsem jistej zda je dobre teď měnit olej když se ti tam něco sere . Dej vědět co ty rozvody a kdyžtak nechat zkontrolovat převodovku zda tam není něco špatně . Jinak kdy si naposled měnil olej a jak často Ho menis ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Tak jsem udělal rozvody a problém je stejný,akorát navíc jsem zaregistroval že když stojim a přehazuju z R na D bo opačně tak je slyšet jak ta převodovka chroupe a když stojí cca 1-2h tak při prvním rozjedzu je slyšet a i cejtit prasknutí...co myslíte že to může bejt???olej v převodovce ještě nikdy nebyl měněn a má najeto 187 tisíc...mam jej nechat tedy vyměnit??četl jsem tu že to pak nedělá dobrotu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...

Ahoj nevim jestli ta otázka tady patří. Jak často měníte olej v automatické převodovce a co všechno se tam ještě musí udělat? Vim ze sám to nezvládnu. Děkuji za odpověď.

Pokud jezdíš městský provoz men olej po 40 tis.Pokud normal provoz tak po 60ti.Pokud nejsi daleko prahy mohu vymenit není problem mam profi vybavení na automaty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...