Přejít na obsah

Škoda Symphony - napájanie antény


Doporučené příspěvky

Mám original radio Škoda Symphony SKZAZ6 Technisat a anténu so zosilňovačom. Má toto rádio priamo výstup na napájanie antény cez koax. kábel? Lebo ja som na stredovej dierke konektora anteny nenameral žiadne napätie. Píše sa, že originálne rádio nepotrebuje mať adapter na fantomové napájanie antény, z toho predpokladam, že by som tam mal namerať 12V. Môžem mi to niekto potvrdiť?

Ďakujem 

post-58380-0-92724400-1365319446_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Ahoj všem,

je to už trapná záležitost okolo radia Symphony. Nicméně mám tady také problém s kterým si nevím rady. Rádio hraje. Co mě ale provokuje je to, že musím mít kontakt 7 na plus a kontakt 4 mě nezálohuje paměť. Přehození nepomáhá. To znamená, že jej s klíčkem nezapnu, ani nevypnu. Chová se jako hloupé rádio. Nejde mě také podsvícení tlačítek na kontaktu 6. Někdy se stane, že samo skočí do SAVE. Pokud by vás někoho něco napadlo, tak budu moc rád. Píši to sem protože nechci zakládat nové-staré téma. Těším se na každou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za radu,

měl jsem rádio na stole a tak jsem vyzkoušel co šlo. Radio nereaguje na spínané plus od klíčku a kontakt pro podsvícení také na napětí nereaguje. Asi vada. Trochu mě ještě zůstává záhadou zda toto rádio "Symphony s CD" komunikuje na CAN. Podle všeho asi ne.

 

Jako další věc jsem si připravil kabeláž pro připojení HF Parrot 3200LS. Nechtěl jsem použít ten relátkový kombajn a tak jsem to připojil na linkový vstup 7 + 12 zelený konektor rádia. Poslech byl zkreslený. Tak jsem použil výstup jednoho repro kanálu z Parrota a ten jsem připojil na linkový vstup a vše je OK. Ještě hlasitost při probouzení rádia byla trochu slabší a tak jsem do linkového vstupu dal mini trafo 1 : 4. Zapojení vstupu Mute rádia má mimo jiné tu vlastnost, že dokáže zapnout rádio při příchozím hovoru.

Děkuji za reakci Wojnarovi, ahoj VJ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po CAN-u ne, ale K-Line ano. Musí být zapojen drát K-Line, pin. č. 3 napájecího ISO.

 

Linkový vstup: To máš kliku, mně to nefunguje :( Ačkoli MUTE zapojený mám, mám zapojené všecko, rádio nereaguje. Vím, že to zapnout i když je rádio vypnuté, ale u mně prostě nic :(

 

Hlasitost při probuzení: Co položka v Menu nastavení "PH VOL" ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

Díky za K-line. Měl jsem tento drát v autě přerušený a neměl jsem odvahu to spojit. Někde je to označeno jako napájení pro anténu. Ještě jednou to změřím, díky.

PH VOL funguje, ale jenom se zapnutým rádiem. Pokud rádio probouzím přes MUTE, tak tam z nějakého důvodu zůstává hlasitost nastavená pro rádio.

Proč ti rádio nejede přes linku, bohužel netuším. Mám pocit, že nejsou všechny Symphony stejné.

Mějte se fajn, díky za rady VJ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...