Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

Zkušenosti z Range Roveru Sport říkají, že velká a hluboká díra zůstává dírou i pro Range Rover Sport. Nechci to auto nijak shazovat, hezký, jezdí se s tím dobře. Není to ale ochránce před dírama.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

No velke SUV melo byt opravdu 2015. Divne, Yeti je vetsinou uvadeny jako SK356. Tak jako Octavia preskocila SKx6x a aktualni generace je SK37x, tak Yeti by mel mit kod SK376.

 

V prispevku http://forum.skodahome.cz/topic/121761-skoda-polar/?p=1715032 jsi psal o moznem dvojceti Seatu. To by tedy padalo. Na druhe strane, o Tribu se mluvilo jako o hotove veci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Nová velká terénní škodovka je už kompletně navržená a probíhá výběr dodavatelů, koncern ale zatím definitivně nerozhodl, zda se bude vyrábět obdoba takového vozu i pod jinými značkami.

 

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/o-skodu-snowman-usiluji-spanele-i-kvasiny-fid-/ekoakcie.aspx?c=A131107_133706_ekoakcie_neh

Editováno: , autor: Prochaine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde o to, jestli myslí 4KT nebo duben 2016 :-) Pokud má být až v dubnu, tak by v roce 2015 byl (prakticky jenom) Superb a Superb Combi. Čekal jsem, že sněhulák bude představený už za dva roky na podzim.

 

A nezapomínejte, že někdy musí být nový Yeti (v březnu 2016 bude mít 7 let) a Rapid bude na podzim 2016 v prodeji čtyři roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké je označení nástupce Yetiho? Nezdá se mně, že by o SUV vytrubovali čtyři roky dopředu jako o hotové věci. Buď je teda zmatek v pojmech a nebo někdo kecá (neříkám tím, že Sranki) - vývojový cyklus auta je nějaké čtyři roky od prvních návrhů. Pak by to znamenalo, že i v tom nejpesimističtějším případě by SUV leželo minimálně rok v šuplíku po dokončení všech prací. Nebo má někdo jinou teorii?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...