Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

Co se divíš, když se už od začátku výroby čeká na OIII RS půl roku a na obyčejné Octavie přes 4 měsíce... Taky to nedokážu pochopit, takový export přece mít nemůžou a když si vezmu, ze každých 8 minut sjede z linky jedno auto, tak se mi ty čekací doby zdají být opravdu nějaké postižené... Ale což, mě tohle vůbec netrápí, když na nové nemám [emoji23]


Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ano, ale v minulosti se predstaveni auta a realny zacatek prodeju tolik nelisil. Pokud bude predstaveny 1. zari a na salony dojde posledni tyden v unoru, tak je to skoro na chlup pul roku.

Dobre, vystavni premiera v rijnu a tam budou teprve ceny, ale i tak.

 

V Kvasinach se bude najizdet na 18 smen. I tak budu zvedavy na vytizeni, kdyz jsou pry letos kvoty na Atecu pro CR na urovni cca sto ks. Pristi rok nabeh YII a Superb se prodava taky dobre. A celkova kapacita 280 tis. na vsechny zde vyrabene modely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono na druhou stranu, koncern má výhodu, že skoro jako jedinej si drží cenu oproti žabákům a špagetám. Kolikrát se ani nedivím. Je pravda, že jiné automobilky jsou více pro rodiny a šikovneji vymyšlené, ale pak to zase podělají zpracováním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím jak velké zkušenosti máš s konkurencí z FR či IT atd, mají dost často lepší motory, pohodlnější podvozek, ale zase mají problémy s elektrikou a netřeba zmiňovat, jak vržou sedačky, odrbávají se materiály atd. O tomto v recenzích nikde nepíšou, protože to je u těchto aut standart. Škodovka díky cenám prostě používá horší materiály, ale není to zas taková hrůza, jak to někteří prožívají. Jsem u těch aut denně a divil by ses, jaké kraviny se kolikrát řeší a normální člověk by to hodil za hlavu. Mě nejvíc vyhovuje koncern výbavou a motory. Konkurence dost často plno věcí nenabízí a nebo jsou absolutně nelogicky udělané. Stačí zavítat na konkurenční fóra a dost to člověku otevře oči

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...