Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

@Denis, to myslíš vážně že ACT přijde jako dobrá věc ? Vždyť u čtyřválce je to šílený. Prostě je to blbost která komplikuje mechaniku motoru a zvyšuje možnost závady. V jednoduchosti je základ úspěchu a tím se řídím stále. Není nad možnost brzdit plnohodnotným čtyřválcovým motorem ( u manuálu)a tím šetřit brzdy a i tak se šetří i palivo který je odpojený v tomto případě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za názorný fotky a hned je vidět kolik problémů nastane po pár desítkách tisíc km. Jako by si Koncern nevzal poučení ze zadírajících se vaček, přestavovačů časování a řady dalšího. Snad někdy po 09. 2017 se motory vrátí zpět ke klasickým kořenům.

Nakonec jsem šťastnej za 1,8 t v garáži, tak jednoduchá technika s famozní životností je třeba i do dnešní produkce místo těchto šicích strojů tvářících se jako motor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela jo , kamarád má na plyn/fuj/ najeto přes 550tis. To mi přijde docela dobrý. Je fakt, že vačku měnil dvakrát a jednou turbo, ale nikde ho to nenechalo. Na druhou stranu i pokrok je potřeba, jen se mi zdá , že to jde špatným směrem. Koukněte na Primu jak se parkuje Mercedes přes mobil, smíchy jsem se skoro po.... Zaparkoval bych třikrát, jen než si to nastavil. To už je fakt hovadina. Jinak zrovna MB mají luxusní spotřeby, a to doopravdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, mám teď po letech zase na týden auto s vyhřívanými sedadly. Uznávám, že na má v poslední době bolavá záda to špatné není, ale po chvíli to vypínám, k životu to nutně nepotřebuji.
Ale co do dalšího auta chci určitě, to je vyhřívaný volant. Rukavice skoro nenosím a to je věc, která mi léta chybí :)


Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U toho sportovního volantu jsou 2 varianty - varianta bez zkosení znamená, že volant bude mít pádla i výhřev, varianta zkosení znamená, že bude mít pádla, ale bez výhřevu. Pokud není objednám sportovní volant, tak nejsou pádla pod volantem (ale je výhřev). Sám jsem to řešil a ještě upravoval v objednávce (mám tedy variantu pádla + výhřev, tedy bez zkosení).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 32 minutami, Vytlacil napsal:

jindrous: ano, mám to stejně - to je ta varianta, o které jsem psal; vedle toho je varianta za 0,- Kč, která odebere výhřev, ale přidá zkosení....původně to bylo v konfigurátoru ještě jinak

  

Zkoseni misto vyhrevu, to je proste deal, kteremu nejde odolat :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

motor je dobra volba,nejaky benzinak v tom neni pro lidi teto kategorie pripustny,kdo by si koupil takoveho kodiaka ketry bude zrat 15litru a vic?to si radsi koupi neco jineho jinde ten kdo chce zavodit a neresi spotrebu a penize,a proc je RS pojmenovani na povazenou ? u skody to je a vzdy bylo o trosce vykonu navic a nejaky ten agresivnejsi peknejsi kukuc nic vic ani min,moc to kluci zerete a porovnavate tady hrusky a jabka :D me se tento krok libi a fandim jim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...