Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky

Zastavila me hlidka policie, dal jsem doklady a po kontrole policista rika: "Vidim ze mate 14 dni stare auto, nema smysl vam proslou lekarnicku"... Byl jsem prekvapen, ze u auta za 600.000 nebyla... a ani trojuhelnik, zarovky, proste nic. Zdarma byl sitovy program do kufru

Od te doby si na to davam pozor.

 

U Kodiaqa za 1.17mio jsem dostal kafe pri prevzeti, jinak vubec nic

Je pravda ze auta kupuji s specialni korporatni slevou, takze tam prodejce nema moc prostoru na darky...

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš jsem čekal ten trojúhelník spíš z důvodu těch rozměrů jak jsem psal,jinak to není likvidační položka.Jinak doufám,že naši zákonodárci brzy upraví povinnou výbavu,jelikož auto má kompletně ledky,tudíž sadu rezervních žárovek nebudu vůbec řešit. Tu SD kartu si teda ohlídám.Auto jsem zatím jen zazálohoval.Hledal jsem odpovídající kousek docela dlouho.Na nový se mi čekat nechtělo.Tak snad to vyjde a budu spokojen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu povinnou výbavu bych jako bonus kvůli ceně ani nebral :-D. Dnes jsem dořešil s prodejcem "záhadu" chybějící SD karty. Prý se objednává jako zvláštní příslušenství - zdarma, takže už je na cestě. Nevím, jestli je to pravda nebo ji v salónu někde šikovně "uklidili" :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

V katalógu Kodiaka ma zaujal údaj: Vnější průměr zatáčení – obrysový 12,2 m.  Potom som už prezeral Superb 11,7m, VW Arteon 11,9m, Tiguan 11,5m, Touareg 11,9m, Porsche Cayenne 12,1m. Vzhľadom ku Kodiakovej dĺžke a rázvoru sa mi tých 12,2 zdá dosť. Ktorí s ním jazdíte, ako sa vám manévruje napr. na parkoviskách?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá sa. Keď máš predné aj zadné parkovacie senzory a naučíš sa s nimi žiť, tak je to bez problémov. Tiež previsy nie sú nejako veľké, takže o to ľahšie sa niekam vopcháš. Ja osobne som mal na začiatku skôr problém si zvyknúť na väčšiu širku auta, ale to je len otázka času, kedy si zvykneš, ak si také niečo ešte nešoféroval.

Editováno: , autor: _sobi_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, oct napsal:

Já jsem také žádný velký rozdíl při přechodu z O3 nezaznamenal. Vzhledem že mám vzadu kameru, tak ani vnitřní zrcátko při couvání nepoužívám.

 

Koukám, že máš kodiaka 1.4 předokolku. Mám ho taky a přijde mi na 18" kolech absurdně tvrdý a uskákaný, jak jsi na tom ty?

Editováno: , autor: Arnie J
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem přecházel z OII Scout a jediné v čem mi Kodiaq přijde jiný je taková ta venkovní "mohutnost" a výška. Jinak rozměrově je to opravdu pár cm navíc a člověk si časem zvykne. Jediné na co si zatím nezvykám je zajíždění a vyjíždění do/z garáže, kdy auto pípá v jednom kuse kvůli senzorům a musím sklápět zrcátka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu se zeptat někoho kdo má bezdrátové dobíjení telefonu jak se mu při dobíjení hřeje telefon? Včera jsem jel s autem asi hodinu, telefon se dobíjel a při vyjmutí byl hrozně teplý. Při bezdrátovém dobíjení na jakékoliv podložce doma telefon takhle nikdy nehřeje :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...