Přejít na obsah

Škoda Kodiaq


schimmer

Doporučené příspěvky



Můžu se zeptat někoho kdo má bezdrátové dobíjení telefonu jak se mu při dobíjení hřeje telefon? Včera jsem jel s autem asi hodinu, telefon se dobíjel a při vyjmutí byl hrozně teplý. Při bezdrátovém dobíjení na jakékoliv podložce doma telefon takhle nikdy nehřeje :huh:
Jojo, většinou bez jakýchkoliv problémů, ale již párkrát se mě stalo, že S7ka zahlásila přehřátí a vypnutí bezdrátového nabíjení. Stačilo na chvilku vyndat a vrátit zpět, a bylo OK. A také používám celou řadu podobných bezdrátových stolních nabíječek, bez problémů. Ale za toho 1/2 roku asi 3x. Předpokládám že ten modul v Kodiaqu je stejný.



Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minuly telefon, S7 edge ve flipovem pouzdru, nijak zvlast nehral,  mozne je, ze jsem to nepozoroval kvůli pouzdru. Je fakt, ze jsem na telefonu nikdy nemel pustenou zadnou aplikaci, pouze se tam jen valel a dobijel baterku. Před vanoci jsem premigroval na Note 8, do dnešního dne jsem ho s autem ještě nesparoval, mlada ma jablko 8 a X a taky nemá s autem sparovano. Domluvili jsme se, ze uz nebudeme nonstop online a nemá to chybu, proste v aute telefony nebereme a pripadne volame az z cile. Co z pocatku vypadalo jako luxus a zbozne prani, to se povedlo a nemá to chybu. Telefon jsem odmazal i v dalších autech a mame klid :-) Asi i zalezi, co mas za telefon. J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Telefon S6 jsem taky jen dobíjel, neměl jsem zaplé nic. Sice ho mám spárovaný, ale na hovory ho skoro nepoužívám, zkusil jsem jen jestli to funguje jak má když je auto nové. Jinak ho používám na data, ale tentokrát ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zdravím příznivce Kodiaqa, jsem tady nový a celé forum se mi nechce pročítat, jestli se to tu už neřešilo.

Budu nový majitel Kodiaqa, ke Škodovce se vracím po cca 20letech, tak uvidíme, jaká bude spokojenost. Zatím většinou kladné ohlasy. 

V tuto chvíli zatím řeším podlahu kufru. Objednal jsem si oboustraný koberec, ale ten neřeší problém odsunutých zadních sedaček. Tam vznikne cca 20cm prostor, který potřebuji nějak vypnit a zakrýt. Nejlépe i proti vodě (někdy vozím krámy, že z toho vyteče nějaká voda), ta plastová vana co Škodovka nabízí tento prostor nevyplní a nic jiného nenabízí. Projel jsem i Aliexpress asi do 20stránky, ale tam pouze mají všelijaké kraviny, ale do kufru nic použitelného. Sedačky budou téměř trvale posunuté dopředu. Z 90% jezdím sám, jen výjmečně někoho povezu na zadních sedadlech. Existuje nějaké řešení, nebo někdo nabízí vanu nebo gumový koberec, který má zvýšené okraje a pasoval by do Kodiaqa? Dík za rady případně dobré tipy.

 

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ta díra za zadníma sedačkama mě neskutečně štve a opravdu se divím, že něco takového může škodovka pustit - každopádně pro tebe by bylo vhodné ai toto viz. odkazy níže.

 

https://www.obautodily.cz/skoda-kodiaq-plastova-vana-do-kufru-original-9727cz2508/

https://www.obautodily.cz/skoda-kodiaq-vana-do-kufru-pro-petimistny-vuz-polsko-protiskluz-10043cz2508/

https://www.obautodily.cz/skoda-kodiaq-plastova-vana-do-kufru-290430-gumarny-zubri-cz-5-mist-10827cz2508/

 

Kdyby ta plastová originál vana nestála 3tis tak bych do ní asi šel, ale nyní objednávám tu ze Zubří , protže vozíme špinavé a mokré oblečení ze závodů, tak to asi bude stačit.  Každopádně kdybych věděl co znamená a hlavně jak vypadá oboustranný koberec přimo od škodovky, tak bych do něj nešel to jsou vyhozené peníze.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky @Petr2212 tohle všechno jsem již vykoumal, hlavně neber tu polskou(2) variantu, tu jsem měl v Passatu, "hrůza", protiskluz se odrbal do půl roku(faktem je že tám dávám těžké kufty s nářadím) a bylo to jak hadr, klouzalo to a různě se to krabatilo. Já ale řeším, jak využít celý prodloužený prostor kufru. Už jsem přemýšlel i nad variantu uříznout to zadní čelo u toho originálu, ale to je taky blbost. Tu díru nezakreješ a potom ti případně ta voda nateče pod sedadla. Tak stále pátrám. Mám ještě cca 3 měsíce čas. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Nevlastní sourozenec Seat Tiguan Allspace zvaný Tarraco:

 

https://www.seat.es/coches/tarraco/overview.html

 

Zvenku odlišnosti: vpředu a vzadu nárazníky, světla, maska, kapota, 5. dveře. Blatníky jsou modifikované jen kvůli jinému tvaru světel. Bok stejný včetně C sloupku. Vevnitř odlišná vrchní část přístrojovky. Dveře, středový tunel, všechno stejné.

 

Co nechápu je, proč u Toleda/Rapidu modifikují odlišně ovládací panel klimatizace a u mnohem dražšího auta ho nechají shodný. Rozumím, že je levnější mít maximum společných dílů. Ale přešlapy v podobě Exea nebo aktuálního Rapidu by snad mohly napovědět, že jenom přehodit znaky úplně nestačí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • Pawouk umístěno, odebráno a umístěno toto téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...