Přejít na obsah

Škoda Rapid Spaceback


Ady2410

Doporučené příspěvky

Nechci v tom moc rýpat, ale jestli je tohle opravdu Rapid Spaceback/Sportback .. tak podle mých info by tam to zadní okno za zadníma dveřma nemělo vůbec být. Měl by tam být jen tlustý sloupek. A i na jedné fotce je vidět, že ty zadní okna neprosvítají. Prý by to nemělo být moc hezké auto a hlavně, bude mít mnohem menší kufr, než má Rapid liftback. Bude to spíš takový Rapid hatchback. Tedy aspoň takové mám informace, podložené v podstatě ničím :D jen abyste nečekali něco, co to ve skutečnosti asi vůbec nebude :(

 

A pokud tohle má zadní okna za zadníma dveřma, tak bych spíš věřil tomu, že to bude FIII Combi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kubo: ............. RAPID SPACEBACK, bude hodne pekne auto,.... ;) a rad bude vypadat nejak uplne totozne jako je na fotkach,... kdyz vidim to okenko jak rikas,... klanil bych se taktez k FIII, ale ted samozrejme otazka jestli to neni kamuflaz ;)

 

  p.s. ....... takto nejak bude vypadat SPACEBACK ;) spis takovou to karoserii ;) ... 

 

post-58977-0-78170000-1365889478_thumb.j   post-58977-0-86467900-1365889542_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

fufal: Lukason měl na mysli to, že Rapid Spaceback by měl být něco jako "sportovní verze" Rapida, tudíž interiér bude lépe zpracován a bude mít kvalitnější materiály, protože auto bude zaměřené hlavně na omladinu. Nebo aspoň něco takového se proslíchá. Tím myslel, že by auto mělo být na vyšší úrovni, ne v jiné třídě. Jestli to je pravda, to nikdo teď neví. Necháme se překvapit, co nám Škodovka v brzké době ukáže.

 

Já už jsem kdysi udělal svojí úpravu Spacebacku s názvem "Hot Hatch Rapid" :D

post-68241-0-42508300-1365971446_thumb.j

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mc2uba: OK, jestli má být Spaceback takto zaměřen, pak je možno očekávat nějaká vylepšení oproti klasickému Rapidu. Myslím si, že půjde jen o jinou karosářskou verzi a pajšl zůstane stejný. No, nechme se překvapit... představit ho mají ještě letos na podzim, že? Ještě že zas unikne pár snímků a informací dřív :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už tu řešíte spacebacka/liftback - myslíte si, že jako rodinné auto bude lepší liftback, nebo čekat co ukáže škodovka na podzim? Chtěl jsem Rapida  vzít, protože je to jedno z větších, na který my socani dosáhneme. Ale teď nevím, jestli teda nepočkat na toho spacebacka nebo uvažovanou F3 combi (bo nevím jak to nazvat-experiment jejich?) ze snímků. Navíc teď jsou i pěkné ceny, ale zas musím čekat, že se budou objevovat chybičky, který bude Škodovka vychytávat:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...