Přejít na obsah

problem s ET na kole


Koules

Doporučené příspěvky

zdravím chlapy,

nesetkaly ste se stim nekdo? v TP mam ET 37. koupil jsem kola, a koukam ze na kole je ET 47.sem tam mi nekdo rekne ze to bude drhnout, nekdo mi rekne ze je to v pohodě. prosim nemate stim nekdo zkušenost? jinak teda kola jsou18¨ 8Jx18 ET47 rozteč 5x112, gumy 225/40R18.

dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak to bude hezké, ET je vzdálenost dosedací plochy kola v mm od pomyslné roviny dělící šířku kola na polovinu.

To v Tvém případě znamená, že budeš mít kolo o centimetr víc vsazené dovnitř. Teď koukám na svého supa, mám kola dle TP a to ET37 a asi Ti to možná drhnout o ten brzdič bude. Navíc se Ti malinko zhorší jízdní vlastnosti v zatáčce, ale řekl bych neznatelně

Nevěš ale hlavu, je to v pohodě, kup si distanční podložky a je to vyřešeno

Vzadu Ti to drhnout nebude i bez podložek....

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nějaká zkušenost je, ale ne na Supu, ale funguje to normálně. Koupíš to kdekoli, můžeš si i přidat, dělají různé tloušťky a prodává se to včetně šroubů.

To si najdeš i sám na netu, dej to do vyhledavače...

Třeba tady, http://www.mmtuningauto.cz/podlozky-5x112-17mm-1707o/ ale dají se koupit i levněji. Akorát to benga nemají rádi, ale když už máš jiné ET, tak rozumnýmu policajtovi to snad vysvětlíš.

Na STK bys ale neprošel, pokud tam nemáš kámoše :kol-28: ...

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a k čemu je lepsi kdyz je tam to osazeni? ja kde prave vsude koukam, tak to vypada prave jako podlozka jen, koupil jsem kola MAM8 a typek mi rikal ze to ma stredovou diru klasika koncern.(ale nevedel kolik) neco jsem nasel na netu že by to melo bejt 57,1 a to je to osazeni o kterem jsi zminoval na te podlozce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim pani. Tak mam na ruke  ALU origos z Audi RS8 18" (8J, ET48)...Kolesa original mam tiez ako ma Koules 7J x 17 ET 37 akurat, ze on nespomenul pri vymene kolies sirku disku teda 7J. Ma aj tato vplyv na to, ci to bude drhnut alebo nie? Aka podlozka by bola optimalna, aby boli tie Audi kola o 1cm vysuntejsie ako tie povodne....opakujem, ze je rozdielna aj sirka disku...Dakujem za odp.  Zadok aj predok chcem vysunut rovnako

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo dík žraloku, to jsem taky nasel, ale jsem pres toto LAMA :kol-46:  a docela me to nestacilo abych to pochopil.a delku bych zmerit mohl,ale treba nevim jesli by mel bejt ten sroub kuzel nebo koule kdyz jsou dva druhy.na kolikati otackach by melo cca kolik drzeT?

kdyz jsem to nikde nanasel tak jsem myslel ze je to forum od teho abych se ptal vas zkusenejsich, abych se to dozvedel, je mi jasny ze tobe to prijde jako normalni a jasna vec a klepes si na celo,na co se to ptam za kraviny,ale kdyz clovek nevi tak víš co...

Editováno: , autor: Koules
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jeste jednou pro kolegu Marchelleho. Origo Et z technicaku je 37, to urcite vis. Ty mas ET 48, tzn kdyz das centimetrovou podlozku, budes na ET 38, coz musi byt ok i co se tyka 8J disku.

Hovorim z vlastni zkusenosti,kdy jsem mel na aute 8x18 ET 35. Vse bylo v poradku a melo sve rezervy.

Takze je jen na Tobe, muzes si vybrat od 5ti do 15mm podlozky, v tomto rozmezi to bude v poradku. Ovsem vse zalezi na tobe, jak chces mit kolo utopene. S rostoucim ET se kolo zanoruje do blatniku. Snad to takhle staci :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...