Jump to content

Zvuková signalizace zapnutých světel

mhhory

Recommended Posts

Ahoj,

mám takový dotaz. Koupil jsem si auto, a když zapnu potkávací světla tak vše funguje, vypnu motor a stává se mi že nechám puštěná světla. Dřív jsem byl zvyklý, že při otevření dveří začne pípat. Nyní se to neděje.

Pokud přepínač světel přepnu do polohy parkovací světla, tak to funguje - tzn. zvuk upozornujě.

Stropní světlo při otevření dveří rovněž funguje. Nejde mi zvuk, pouze pokud mám puštěné potkávací světla.

Nevíte v čem by mohl být problém ?

no až přijedu tak se na to podívám, otázkou je zda když mám nastavené comming home a leaving home .... .interval na 10s, tak logicky by to pípat nemělo protože to je tak nastavené, že se to automaticky zapne.

Pokud bych interval vypnul, tak by to musel už pípat.

Vyzkouším obě varianty a dám vědět.

mně se právě nevypínají, to je to proč to tu řeším.... a když se nevypínají tak bych je vypnul ručně, ale očekával bych že mě to upozorní zvukem, ale ani to se nekoná....

takže hledám co kde může být špatně, možná je někdě něco špatné nastavené. Nevypínají se světla když auto zamknu dálkovým ?

Jeslti máš funkci C&L Home tak se ti to vypne po té nastavené době, ne? Zkus tu funkci vypnout.

Nejlepší to je vyzkoušet .)

no doufám, že to tak bude...

až budu u auta tak to vyzkouším, večer napíši. Možná to tak opravdu bude.

pokud je comming a leaving home vypnutý, tak nesignalizuje zapnutá světla, protože pokud vypnu motor a vytáhnu klíček tak se ihned vypnou, bez ohledu na to zda jsem světla vypnul manuálně nebo nechal v pozici rozsvícených.

• 1 month later...