Jump to content

Zkušenosti 17" kola Ray / Prestige

Ajfl

Recommended Posts

Ahoj,

nemá někdo obutá 17" kola? Zajímají mě zkušenosti. Jsem zvyklý na tvrdší podvozek a kola mám na léto opravdu jen pro krásu (udělá to hodně, když je auto jako reklamní prvek) a zvažuji koupi nové série pro Rapid Ray / Prestige - viděl je někdo někde, má je někdo? Foto na autě?

http://www.skoda-auto.cz/models/Rapid/prislusenstvi#.UXUCRLVA18E

Díky!

P.S.: Možná to patří spíš do sekce Podvozků, ale zajímá mě vzhled celého auta zvenčí ..

Edited by Ajfl

• 4 months later...

Zdarec vsem, v patek 13.9 si du vyzvednout noveho rapouse. Dokoupil sem kola prestige tak sem taky zvedavej jak se snim bude jezdit. Zde posilam foto meho milacka. Fotka je nic moc. Pristi tyden dodam vic foto a nejaky info jak se snim jezdi na 17kolech.

post-84774-0-75341100-1378419729_thumb.j

Edited by d.novakd

• 6 months later...

Ahoj pánové,

rád bych se Vás zeptal, zda-li někdo nemá foto béžového (chcete-li Cappuccino) Rapida na 17" Ray. Uvažuji o koupi těchto koles, nicméně nemám zatím žádnou představu, jak by to na té béžové mohlo vypadat. Případně zkuste doporučit, jaké 17" by se na to mohli hodit.

Ještě se mi líbí ty kolesa, které byly na FII Sportline. Mám ten pocit, že se volají "Trinity" či tak nějak. Rozteč kol by měla být stejná, nevím jak je to s ET. Má někdo nějaké zkušenosti?

Díky :kol-47:  :kol-47:  :kol-47:

• 2 weeks later...

Lidi, nutně potřebuji fotku béžového rapida s koly RAY!!!! :-))) je to životně důležitý, přemýšlím o koupi, zcela v brzké době a potřebuji to vidět na vlastní oči :-))) nemá někdo tedy prosím fotku? Né z konfigurátoru, ale živou fotku!! 

Odměna je samozřejmostí!! Dobrý pocit v duši  :kol-28:  :kol-28:

• 10 months later...

Mam na Rapidke 17" RAY, bohuzial fotka iba jedina a od predajcu, kedze auto slo hned na zimne pneu.

Rozmyslam, ci nepredam komplet uplne nove letne 17" elektrony RAY vratane Continental pneumatik a neprejdem na 16"...

Upřímně, toto nejsou podle mě kola stylu RAY, nýbrž SAVIO. Jediné co není poznat, zda-li jsou matné nebo metalické.

Když jsme u toho, za kolik bys je prodával?