Přejít na obsah

Výškově stavitelný podvozek


hana172

Doporučené příspěvky

Dobrý den,
prosím Vás, nemáte někdo na prodej výškově stavitelný podvozek na felicii? Nejedná se o sportovní! Ten jde snížit o max. 5 čísel, já potřebuji o cca. 15. Sháním to všude možně a nikde nic. Popř. jestli máte někdo zkušenosti i s jinou verzí, třeba z escorta, dejte vědět.
Moc děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Nic nesnižuj, jezdí to dobře i tak a ten podvozek ti moc nepřidá.. lepší je pak zainvestovat do něčeho lepšího na delší dobu, taky jsem tomu moc nevěřil, ale teď dávám za pravdu.. :kol-47:

Jinak se mrkej po bazarech nebo soukromé inzerci, ale lepší je to vidět na vlastní oči.  Měj se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 6 let později...

Zabýváme se snižováním na zakázku a řešili jsme poptávku stavíku na Feldu. Ano má to řešení, kdy se koupí komponenty z Golfa 3: https://tatechnix.cz/12875-evogwvw03 a na předku je těhlice bez úchytu na nastrčení, tak se musí uřezat ten držák. Celý tlumič má průměr 48mm a těhlice Feldy 45mm, takže to o 0,5mm stočit na soustruhu. Těhlici lehce probrousit a nebo roztáhnout a zasune se to tam. Předek je pak ale hrozně vysoko kvůli rozdílným vahám, takže se musí poladit pružiny. Zadek jde namontovat bez úprav, ale je moc krátký, protože felda má mega dlouhé pružiny.  Když to řeknu jak to je, tak je s tím práce na dva týdny laborování a výsledek stojí za starou bačkoru, protože je předek i zadek nastaven v opačném extrému, moc to nefunguje.. Chlapovi jsme doporučili pevný sport -> https://servisdecin.cz/vyskove-stavitelny-podvozek-skoda-felicia-ma-jednodussi-reseni/ Ve výsledku si myslim, že to je tisíckrát lepší řešení než vyrábět nějaký paskvil.

 

 

Editováno: , autor: Martinro
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...