Přejít na obsah

Škoda Yeti facelift


Tygrik

Doporučené příspěvky

Tygříku - japonec na konec, to by jsi moc nevyhrál

Njn Miku, jenže opravdu nevím. Po těch detailech z Frankfurtu se mi zdá, že má Yeti zvýrazněnou škatulóznost. Prošel jsem si i ostatní fóra, všude je něco. Japonec na konec, proč ne? O víkendu si dám 3 - 4 panáky, prohlédnu si znova fotky a uvidím, zda se mi Yeti po faceliftu nezačne líbit. :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě se osobně moc líbí ta čínská verze s rezervou na kufru. Vypadá jako chlapák :kol-31:. Současný zavazadelník je s rezervou hódně skromný. Takových 50 litrů navíc by se šiklo. Na dovču jsem jel naložený až po střechu.

post-84792-0-25124300-1380045409_thumb.j

Editováno: , autor: heroman63
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jj manfroto, budoucnost patří automatům... FL podle konfigurace o moc levnější není. Mě to vychází do 10 000,- u outdorové verze.

Tím se dostávám ještě k jednomu mému dluhu tohoto vlákna z 24 září. Panákovou seancion jsem musel o 14 dní odložit a využil k tomu léčbu bolesti v krku. Panáci byly nakonec jen 3. :kol-28:  Prošel jsem si stránky prodejců všech pro mě zajímavých SUV, fora a testy: Honda CR-V, Kia Sportage a Sorento, Hyundai ix 35 a Santa fe, Mazda cx-5 a 7, Toyota RAV, Ford Kuga, BMW X1 a X3, Audi Q3 a VW Tiquan. Honda CR-V se mi nelíbí, navíc ne všechny testy vyznívají příznivě. BMW a Audi jsou cenově jinde. Stejně tak Tiquan. Za hodně peněz málo muziky. Srovnatelné jsou Kia Sportage a Hyundai ix 35. Víc se mi líbí Sportage, ale nešel bych asi ani do jednoho. Testy vyznívají příznivě, ale mám obavu, jak by to dopadlo s prodejní cenou po 4 letech. Sorento mi připadá už designově trošku zastaralé a cenovka také není příliš srovnatelná. Z SUVéček, která se mi nejvíc líbila zůstala Mazda cx-5, Mazda cx-7, Toyota RAV a Hyundai Santa fe. Mazda cx-5 je cenově nejpříznivější. Co mě ovšem odradilo byl kufr... nevyřešila by můj problém. Toyota RAV, Mazda cx-7 a Hyundai jsou cenově někde kolem 900 000,-  - 1 000 000,-Kč. S Mazdou budou asi potíže, tahají se většinou z Ameriky. Designově je mým favoritem Santa fe, vyhrála to u mě na plné čáře. A proč zůstanu po 3 panácích u Yetiho? I když jsou to velká auta, mají malý kufr a ta cena... Asi na to odměnu jako Nagyová nedostanu... :kol-45:

Editováno: , autor: Tygrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Yetiho mám, kdybych neměl koupil bych si facelift City. Mě se prostě líbí, starý i nový, každý je něčím svý. Každopádně já u verze City vidím jedno moc pozitivní řešení, nebo spíše dobrou politiku výrobce a to v těch automatických převodovkách. Automat je automat, kdo ho má ví o čem píšu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Aj faceliftovaný je v pohode,len už zapadá do priemeru a podoby zvyšku škodováckej  flotily aj konkurencie...zostali len tie nemožné diery nad kolesami a plastové kryty stĺpikov - predpokladám, že to bude problémový prvok v budúcnosti - plast je tenký, mäkký, rýchlo sa poškriabe a skrehne od slnka. A je patrične drahý...na novom vozidle však vyzerá novátorsky, šmrncovne...

Viac som zvedavý na Šerpu a Snowmana.... :kol-33:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...