Přejít na obsah

Climatronic


taktik

Doporučené příspěvky

No ja si toho vsiml zhruba po tydnu co jsem auto dovezl domu, zkousel jsem vselijak nastavit klapky,pak zapnout vnitrni cirkulaci nebo otevrit okno,nic nepomohlo, temer vzdy to zacne tak po 5-10 minutach od startu auta a kdyz vypnu a/c prestane to a tak dokola,takze si myslim,ze to bude neco s tim slavnym sanden kompresorem.Jeste jsem vypozoroval,ze ta intenzita piskani ma co docineni se zvysenymi otackami,kdyz stojim,tak to temer neni slyset,kdyz lehce pridam plyn tak je to slyset vic

Editováno: , autor: Josef_1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl jsem se vás zeptat, když vypnete na climatronicu auto (a je vlastně jedno jestli je zapnutá klima nebo ne). Tak nechápu když mám teda vyple auto proč vlastně si climatronic neustále přidává a ubírá otáčky ventilatorů?  Když vypnu motor pak znovu nastartuji a v autě je trošku tepleji tak otáčky jsou úplně naplno. Dělá Vám to taky tak? Měl jsem zato, že by otáčky měli zůstat na stupni který si vyberu když mám vyple auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 8. 2017 na 21:22, Josef_1 napsal:

Ahoj,muzete nekdo napsat zda vam take tak jemne piska klima- v nahravce patrne na zacatku a zejmena konci. Byl jste s tim nekdo uz v servise, mam sanden klimakompresor,diky 

26. 8. 10.43.mp3

Ahoj Josefe, mám přesně tohle pískání v Rapidu SB 2016/12. Zatím jsem jen zjístil, že mi to začne pískat až tak za 30min zapnutí, ale pak je otravné. Už se těším jak to budu v serivsu vysvětlovat, bude to 4. reklamace za 8 měsíců života auta, předtím odešel spokový pedál, plynová pedál a muselo se restartnout nastaveni Climatronicu - nefoukal na nohy.

Jinak hledal jsem po všech webech, zatím to vypadá, že pískaní způsobuje opravdu ten polský kompresor SANDEN, který by ti při reklamaci měli vyměnit za DENSO. SANDEN není dimenzovaný na časté používání aut. klimou odhaduji. V řijnu jdu měnit olej a budu to reklamovat, teď chci klid aspoň v létě. Jestli to nevyreklamuji, tak na jaře si koupím ten DENSO bohužel :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Zdravím, páni. Viete mi niekto poradiť? Dnes som naštartoval Rapidku 2013 1,2TSI má Climatronic a stále mi kúrilo. Ventilátor išiel, otáčky sa dali meniť, klapky prepínalo na rozvod vzduchu, aj vnútorný okruh, teplota sa meniť dala, len klíma stále kúrila, išiel horúci vzduch. Po zapnutí A/C išiel o niečo chladnejší, ale stále to kúrilo. Už sa s tým niekto stretol? Dík. V pondelok s tým idem do servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm, takze ani ne po 2 mesicich od dezinfekce to zase smrdi. Resp ono to smrdi hned od zacatku po oprave.

 

ja jezdim vetsinou bez klimy, a vzdycky to dost vyrazne zasmrdi, kdyz pustim AC. po nejake chvili uz to je v pohode.

napada mne jeste vymenit filtr (dle mechanika je filtr v poradku) a pak uz nevim.

Editováno: , autor: pusher...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...