pet Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 (edited) Tak jsem dnes otevřel kapotu a všiml jsem si že mám tlumič v v uložení v podběhu nějak nakřivo.Kompletní uložení plus ložiska jsem měnil loni. Jak k tomu mohlo dojít?Zdá se mě že s té strany se víc přenáší hluk(hlavně na kostkách)Jak k tomu může dojít? Stečí vyměnit to uložení? Edited April 24, 2013 by pet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Kola si měl rovně a stál si na rovině? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pet Posted April 24, 2013 Author Share Posted April 24, 2013 Ano ,kola rovně -rovina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Na ničem jiném než na tom gumovém dorazu - uložení to nebude. Já bych to moc neřešil a počkal bych co to udělá, max. bych to uložení pootočil a zase vyčkal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts