Přejít na obsah

Test Octavie 1.2 TSI


JirkaBrno

Doporučené příspěvky

Tak motor je zcela subjektivni vec. Je jasne, ze od takto maleho a nevykonneho benzinu nelze cekat jakekoliv zazraky, zaroven je ale spousta lidi, kterym to bude bohate stacit a dokonce se urcite najde i par podivnych jedincu, kterym bude pripadat jako trhac asfaltu a budou vytrvale tvrdit, ze tim natrhli prdel 8kovym Audinam (stojicim na parkovisti podel cesty). :)

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

to oct a jooe1- to fakt jezdí za reálných 5 l? Mne teď nezajímá zda "třista z místa dvěstě v městě" jen ta spotřeba okolo 5 litrů mi přijde úžasná. Já vím, že oct mi řekne "vidíš tu statistiku" - ano díval jsem se a zajímá mne jak a kudy jezdíš (obecně-z vesnice do vesnice po okreskách, z vesnice do města po okreskách a tak) a jooe1 "Chorvatsko etc." to fakt jelo v téhle sestavě za 5,5 l??? To je změřeno nebo odhadnuto? Díky za info a buďte nadále spokojeni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdím po Praze tak 50 na 50 ulice a magistrála. 30% měsíčně dělají státovky a okresky, na dálnicích jezdím minimálně. Když jsem jel plně naložen svižně přes Vysočinu, tak byl průměr 5,7. Ten profil tratě bude mít u těchto maloobjemových motorů větší vliv. Trasu, kterou jezdím každý týden jsem změnil. S bývalou 1,6 (74kW) jsem jezdil po zakroucených okreskách s častým řazením za míň jež s 1,2. S ní raději jedu o pár km víc, ale plynule. Ještě k rychlostem, jezdím limit + 5 podle GPS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jago007 opravdu je nejdůležitější si auto osobně vyzkoušet a třeba tři motorizace

Radime je to podle počítače a dlužno podotknout že to nebyla žádná divočina - dálnice do 130 a jinak podle předpisů a jak jsem uvedl většinu na tempomat. Na nohu neumím jet tak úsporně jako na tempomat. Couračky tady jezdím kolem 6 litrů a co jde zase na tempomat. Dlouhodobě se vyplatí takhle jezdit, stačí si vzít kalkulačku. Vyblbnout se chodím jinam. 

Editováno: , autor: jooe1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...