Přejít na obsah

Nápisy na pátých dveřích


mc2uba

Doporučené příspěvky

Já TSI sundal tak, že jsem písmena postupně nahřál horkovzdušnou pistolí, mechová lepící vrstva změkne a pak jde pismeno lehce prsty sloupnout. Pak už jen lihem očistit zbytky a leštenkou nebo voskem vyleštit celou plochu víka kufru.

Jen trochu nechápu, proč chcete sundat napis RAPID. To spíš bych už sundal nápis ŠKODA, když je na kufru logo se slepicí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Měřeno na MC (Monte Carlu) prodloužené sklo: nápisy ŠKODA a RAPID jsou ve výšce 22 mm od spodního okraje skla k nápisu (dolní kraj písmen). ŠKODA, Š je od levého okraje vzdáleno 30 mm,  sklo nepokračuje dolů rovně, měřeno tedy k polovině výšky Š (ne k středu Š spojnice levé strany Š ). Že jsem to nevyfotil.  RAPID D 30 mm od pravého okraje skla. Kruhový znak jsem neměřil, ten jsem myslel , že tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Já jsem koupil auto s motorem TSI, ale na pátých dveřích byl nápis TDI. Prodejce (autorizovaný servis Škoda) mi tvrdil, že se to občas z výroby stane. Později se ukázalo, že měnili celé páté dveře a snažili se to zatajit. Nápis TDI jsem sundal po několikahodinovém stání auta na sluníčku jednoduše odloupnutím nehtem, zbytky lepidla jsem umyl lihem. Kdyby někdo chtěl nápis TDI, věnuji zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba to není z čorky, nevím. Možná z nějaké bouračky. Nicméně čekal bych, že přiznají skutečný stav - výpis servisní historie a přizpůsobí tomu cenu. Ale vyměnit celé páté dveře, nechat na nich nápis TDI, když je to benzín, a myslet si, že si toho zákazník nevšimne, to jsou chlapci dost naivní. Holt dneska už člověk nemůže věřit už ani autorizovaném servisu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prodejce tvrdil, že auto měl na operativní leasing někdo od ŠkoFinu a dostali ho do prodeje v rámci ročních vozů Škoda a že ho prodávají ve stavu, v jakém ho dostali a co prý na něm kdo udělá oni nedokážou zjistit. Ať tedy dveře vyměnil někdo v garážové firmě v průběhu leasingu, nebo to byl autorizovaný prodejce Škoda je mi jako kupujícímu jedno, ale dle mého názoru pochybil servis, že mě se skutečností neseznámil. Pokud dostanou auto k prodeji, měli by výměnu dveří odhalit (zvlášť když je na nich jiná motorizace) a kupujícího na to upozornit. Myslím si, že to byl záměr, aby nemuseli opravu přiznat a jít dolů s cenou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tomu TDI alias TSI...

 

Kdysi jsem měl Peugeota 206, 3dv,  2.0 HDI (dovoz Francie), černá pekelná střela ;-) Časem jsem si sundal to logo "2.0 HDI" z třetích dveří a nalepil tam jen "1.1" a to jen z toho důvodu, abych si dělal srandu závodníků, co si na mého prcka neustále dovolovali a pak se nestačili divit ;-)

 

Je možné, že si předchozí majitel také "blbnul", stejně jako kdysi já... Ale je to jen úvaha...

 

Btw. Na Oktě jsem si taky nechal to 4x4 odstranit, nemusí každý vidět, co že to je uvnitř...

Editováno: , autor: Rawac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...