LiveBomb Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Ahoj, jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? Vím, že zde hjsou uvedeni jako obchod poskytující slevy, ale zajímají mě spíše reálné zkušenosti nakupujících. Díky za reakce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozzi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 jen a jen pozitivni , bral jsem už od nich kvanta věci , a vždy vše přišlo v pořadku a hlavně rychle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trautenberk Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Taky se přidám, co jsem si objednal tak přišlo, mají věci i dobře popsané, i co se týká dopravy tak v pohodě, dobře zabaleno a nikdy jsem nečekal víc jak pár dní Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galvi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Také jsem s nimi zatím neměl problém.. Vždy dobře zabaleno a objednávky bez problému.. I když mě přijdou trošku dražší, tak zase mají snad úplně všechno potřebné i nepotřebné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Denis_ Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Také tak, plná spokojenost - zrovna předevčírem jsem u nich nakupoval kvanta věcí znovu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiveBomb Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Mám zatím neuzavřenou objednávku - originál koberečky a šrouby na kola na moji Oktušku. Uvidíme, co ještě najdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Tdi Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 Já jsem u nich nedávno taky ojednával a naprostá spokojenost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koty Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 X objednávek a vše v pohodě. Sleva? Jak ji uplatnit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chleidy Posted April 30, 2013 Share Posted April 30, 2013 ...taky naprostá spokojenost, o objednávce víš vše od přijetí do dodání, a sleva?...víš jaká je doba, o co si neřekneš to nedostaneš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiveBomb Posted April 30, 2013 Author Share Posted April 30, 2013 Se slevou zatim nepocitam (nemam skoda-home karticku) ...spis premyslim co jeste Oktušce koupit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roomwagen Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 jen to nej jezdím tam každých 14dnů v uterý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc2uba Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Též se přidám, naprostá spokojenost vše dobře popsané, hlavně fotky. Jasně určené, co je originál díl a co je druhovýroba či dovoz. Objednávka rychle vyřešena a vše vždy příšlo v naprostém pořádku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiquillo Posted May 13, 2013 Share Posted May 13, 2013 Musim se taky přidat, nemám nic co bych vytknul. Všechno přišlo vždycky brzo a když něco něměli skladem, tak zavolali na nabídli něco jinýho. Takže za mě velký + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marthass Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Lepší než cc-autodily.cz? Tam já nakupuji nejraději:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc2uba Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 marthass: cc-autodily jsou něco jiného ty nabízejí i nápravy a celkově všechny věci na vozy koncernu. Ob-autodily jsou spíše na příslušenství a šlechtění vozu. V OB najdeš nárazníky, plasty, hoooodně věcí do interiéru, síťky, blinkry apod. věci ale třeba rameno nápravy tam nemají. Z těch dílů mají maximálně brzdy, rozvody apod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goose Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 taky naprosta spokojenost, udelano nekolik nakupu, vzdy bez problemu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts