Přejít na obsah

Sraz Ostravskeho komanda


cuzik

Doporučené příspěvky

To ano to mas pravdu.. ja som to napisal Bare aby sa zas neplietli clubove nalepky. Lebo kazdy sa chytí a hned chce nalepku a ani nevie jaka nalepka je spravna tak ako ludia nevedeli ze na aky zraz idu a boli okrem starej party. Cize co je homacke nech sa riesi na fore a co je FB nech sa to.riesi tam. Dik za pochopenie :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to motoCvok: chlape já bych zase řek,že vy jste posedlí tím,že se nad Vás někdo povyšuje.Přitom opak je pravdou.Vzhledem k tomu,že srazy se dělají od roku 2007 tak asi se o nás vědělo nemyslíš?Že se sjelo víc lidí ok to je nepopíratelné,ale nebude to tím,že je superb nyní více dostupný než před léty?Proto kdysi účast 15-17 superbů byl úspěch a bylo to v dobách kdy jedničkové  superby byly vládní vozidla.

Navíc pokud bys šel do detailu a byl tak ortodoxní ( teď to myslím obrazně) tak každý kdo nemůže nyní přijít fóru ( potažmo superbclubu) na jméno tak by asi musel i vměnit dosavadní oblečení protože i na něm má starý znak.

Chápeš co tím chci říct?

Vše je hloupoust a malichernost.Toť můj názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A proc asi jsem myslela, ze slepim cast? Protoze jsem v obou skupinach, kdyz se teda delime. Takze bych tam nechala pouze Superb at je to ok a nikdo nerype... Ale bohuzel, nekteri musi pokazde rypat a navazet se do me... A uz se nebudu dal vyjadrovat, jen me mrzi, jak to vsechno dopadlo a vsichni si zametme pred svym prahem a pak neco komentujme...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...