VladaM Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 Potřeboval bych nechat přeleštit (opravit) 16 hlinikove disky. Přikládám fotku jak po 8-9 letech vypadají, půjdou ty vrypy ještě nějak "levně" zpravit, nebo se mám raději poohlédnout po nových? Nemáte někdo tip na dobrou firmu na Ostravsku? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 počkej až se ozve Cuzik.Zrovna jsme se o tom ve svátek bavili a říkal že otryskání a nalakování celé sady výjde asi na 2000kč.Někoho zná kdo to dělá.Já sám čekám na info a taky to chci nechat udělat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuzik Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Jak maš ty vrypy hluboke je to jenom sedřena barva i ten bily zaklad, nebo to maš až do hliniku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladaM Posted June 21, 2013 Author Share Posted June 21, 2013 Dobrý den, omlouvám se, že jsem nereagoval, na autě se vyskytly závady, takže jsem nakonec jen disky vyčistil kyselinou a zatím to nechám tak jak to je. (Jinak ty rýhy jsou hluboké do hliníku, holt už mají 9 let za sebou.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreek Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 čau .. kde se dá sehnat tryskání a lakování za 2000 Kč ..????? Díky .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Za 350 kc/ks v brne najdi si komaxit brno. Otryskaji puvodni barvu a nastrikaji novou dle lastniho vyberu barvy a nechaji to zapect. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 to je dobrá cena.Do toho bych šel taky.Koukal jsem že je i komaxit Ostrava tak jsem jim napsal a uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 (edited) komaxid je i v bohumine. Sada plechu za 1200 . Edited October 2, 2013 by Woody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal2009 Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 ta cena 350/ks byla konkrétně za 17" kola z Octavie RS. Vyzvednutí za 3 dny. Na černou rs bílá kola, ale jak říká Víťa, ta cena je jak zadarmo, hlavně to vydrží a ne jak obyč. nástřik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Tak jsem se ptal na Ostravě a cena 450/ks bez DPH a doba cca 10 dní.To zas tak dobré není.Ještě počkám až mi odepíše přímo ten komaxit Ostrava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woody Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Zkus GRONA v Bohumíně. Minulý týden jsem tam vez kolegovi plecháče a chtěli 300 za ks a liťáky prý 400 za ks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuzik Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 Vito v 13.30 mu je dam a v 22.00 hod si je beru v plne krase a nemusim na ně čekat až se mi někde ztrati, všechno v jeden den. Opiskovani, zaklad a komax jaky si vybereš. A cena rozumna. Cus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 ta cena je jak jsi říkal 2000kč nebo jinačí pane Radku :-) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuzik Posted October 2, 2013 Share Posted October 2, 2013 2 chcou za hlinu ocel je jak pro koho jinak cuuuuus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Tak já jedině hlínu.Ocel ani nemám víš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuzik Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 Ja vim Vito jato psal všeobecně, jinak ja mam taky hlinu a plnou zahradu je ji tu všude kolem habakuk, ale železo ne a ne, to zbiraji ti vopičaci CUUUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vick Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts