Ajfl Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 (edited) Pojďme si vzájemně sdělit ideální nastavení ekvalizéru po našem vlastním/vzájemném laborování, ať už pro ty, co už jezdí nebo pro ty, kteří nechtějí laborovat s námi a jen si užít ideální nastavení. Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS/MEDIUM/TREBBLE/BALANCE/FADER Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO/SD karta Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: XY Edited May 9, 2013 by Pawouk doplněna SD karta do "Poslouchám PŘEVÁŽNĚ" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajfl Posted May 2, 2013 Author Share Posted May 2, 2013 (edited) Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE -3/BALANCE +1/FADER +3 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 12 Edited May 8, 2013 by Ajfl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Pridam sve nastaveni, byt je to Amundsen+ Počet REPRO: 4/6 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE 0/BALANCE +1/FADER +5 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Téma pročištěno a některé příspěvky přesunuty sem: http://forum.skodahome.cz/topic/123809-obecn%C4%9B-o-zvuku-a-spol/Důrazně upozorňuji, že veškeré příspěvky, které nebudou ve formátu příspěvků č.2 a 3, budou odstraněny!Uvádějte také o jaký typ rádia se jedná. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrrr Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 (edited) Protože jsem si nedávno nechal dodělat zadní repro ( origo z O2 fl - tedy včetně výškáčů, rapid zadní výškáče origo nemá ) a nemohl jsem se doladit přijatelného zvuku, zkusím oprášit toto vlákno a otestovat předchozí 2 nastavení. je pravdou, že jsem tam měl narvaný víc ty basy a výšky, jinak bychom se shodli až otestuji, vložím sem své nastavení. Ale něco mi říká, že hoši výše to budou mít asi nejlepší k ideálu i když já mám 8 repro a tedy nuance mohou být. Počet REPRO: 4/6/8 Nastavení EKVALIZÉRU: BASS +6/MEDIUM +3/TREBBLE -1/BALANCE +1/FADER +2 Poslouchám PŘEVÁŽNĚ: CD/MDI/RÁDIO Převážný styl hudby: FOLK/CLASSIC/JAZZ/ROCK/POP/METAL/ELEKTRONIKA Průměrná hlasitost: 10 Edited October 21, 2015 by Petrrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fezoj07 Posted October 21, 2015 Share Posted October 21, 2015 Ja som vymenil zadne repro za predne z rapida a teda moc to nepomohlo teraz to hra moc výškovo mam amundsena :-) Petrrr ako si kodoval? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts