Přejít na obsah

Fabia 1,2 HTP - svítí kontrolka motoru (ale jen při né plné nádrži)


Jendix

Doporučené příspěvky

Zdravím,

měl bych dotaz ke kontrolce motoru, máme v rodině 1,2HTP se kterou se jezdí víceméně popojíždky. Už několik tisíc km svítí kontrolka motoru (ta samá jako když je např. špatná lambda sonda), problém je ale že né pořád, jakmile se natankuje plná nádrž, kontrolka zhasne. Pak v ca. půlce nádrže se zase rozsvítí. Má někdo nějakej tip, čim to může bejt? Resp. co by to mohlo způsobovat?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mám obdobný problém už 10 rokov, ani v servise mi nevedeli pomôcť, tak jazdím s rozsvietenou kontrolkou. Pred stk ju nechám vypnuť. Ale aj ja by som rád vedel, čo spôsobuje ten problém. Mám podozrenie na zanesený aktívny uhlíkový filter odvzdušnenia palivovej nádrže. Pokiaľ ste už príčinu našiel, poprosím o radu. Ďakujem (englersto@gmail.com)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Mám občas problém u fabie 05 1,2 htp najeto 85 000km když stojím delší dobu na semaforech začne mi blikat kontrolka motoru a auto se nehorázně klepe nedávno mi svítila celou dobu jízdy a když jsem natankoval místo obvyklé 95, 98 tak přestala svítit co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zítra to jde do servisu tak to napíchnou občas nemohu auto vůbec nastartovat takže mi od palivového čerpadla vede kabel na 12v zásuvku po zapnutí to vpoho nastartuje a když to vyndám jedu si v klidu dál a to bohužel závadu neukazuje blbé je když chcípne na semaforech a já musím zapojit kabel a pak teprve nastartovat co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...