dBman Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Zdar chlapi, nesetkal se někdo z vás u své O II s drnčením na straně spolujezdce? Toto drnčení je závislé na otáčkách motoru, respektive projevuje se pouze na volnoběh když je auto v klidu a točí kolem 800 ot/min. Při sešlápnutí plynu okamžitě zmizí. Je to takové hluboké drnčení na straně spolujezdce, těžko se to lokalizuje, ale tuším někde kolem kastlíku v palubovce či A sloupek. Z venčí to slyšet není. Byl jsem s tím v servisu a na nic nepřišli. Díky za podněty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/99746-drnceni-pri-volnobehu-v-interieru-12-tsi-63-kw/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Že by se to stejně projevovalo i u Octavie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 uvidíme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dBman Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Ok díky za tip. Zítra se na to podívám a dám vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dBman Posted May 4, 2013 Author Share Posted May 4, 2013 Tak vámi popsaný problém viz. fabia II to není. U Oct. tam není takový prostor. Je to řešeno jinak, je tam plastový držák do něhož vede ta palivová hadice - ta je tím držákem fixována. Tam se to ani nehne. Procházel jsem tedy auto dál a došel jsem k závěru, že drnčivý zvuk vychází z podlahy. Je to pravděpodobně zespod vozu pod tím plastovým deklem, takže horší varianta. Tak zas do servisu. Ale díky za tip, ta palivová hadice to asi bude, ale v jiném místě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 4, 2013 Share Posted May 4, 2013 OK..daj vedieť Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts