filip.kosut Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 Čaute kuci, minulý týden jsem měnil ložisko a včera zadni silentbloky na ramenách (za rozprášenou sérii nové MEYLE pro Audi TT a S. leon Cupra) abych nemusel nadvakrát na geošku. Takže kdyby se někdo chystal na výměnu mám pro vás skvělý tip pro použití rozpůleného ložiska k nalisování nového silentbloku pasuje totiž úplně přesně jak vnitřní tak vnější část ložiska přikládám foto. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Este bi bolo dobre doplnit ake lozisko si pouzil pri lisovani. Nech je ten navod kompletny. ZEBY lozisko kolesa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 tak tak...ložisko z predného kolesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 LIBERO: Mi dvaja to vieme ake lozisko. Ale co ostatni??? Treba to doplnit do toho polovicneho navodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojnar Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Však to napsal, ne? Že měnil ložisko a silentblok a že čirou náhodou staré ložisko posloužilo k vylisování a nalisování silentbloku. Aspoň tak jsem to pochopil hned po prvním přečtení příspěvku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip.kosut Posted May 8, 2013 Author Share Posted May 8, 2013 bodejď..pochopí to každá normálně logicky myslící osoba axialni lozisko z tlumiče jsem asi nepoužil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysko Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 hosi, rychla otazka ,rychla odpoved, ramena mam uz vonku bez silentblokov... je nejaka pozicia ktoru treba dodrzat pri lisovani zadneho silenbloku ? pouzil som teraz tie plne z audi tt ci leonu , tie stare chapem , su zo stran derave a musia sa spravne otocit v ramene ale tieto su plne , komplet dookola snad rovnako silne , gumenne. dik za rychlu odpoved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaJe Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Tam je to jedno jak je tam dáš. Jsou všude stejné. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysko Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 jo dik. uz je to tam :-) nemohol som tak dlho cakat :-D , ale aspon najdu info druhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4nIS Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Setkal se někdo s tim, ze mu silentblok lita v ramenu? Tedka sem koukal pod auto a jeste chybi 1cm a je skoro venku z ramena. Spis mi to připadá, ze ta dira v ramenu je do elipsy a silentblok v tom nedrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 toto počujem prvý krát ... ...daj foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4nIS Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Divne, ze by to nikdo nikdy neresil? No koupil jsem radeji jine rameno. Tady davam foto http://img5.pixhost.org/images/809/23036555_20140903_151849.jpg Edited September 4, 2014 by H4nIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 no mne ten odkaz hádže blbosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4nIS Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 (edited) Uz by to melo ficet dneska sem dal nove rameno s novyma silentama a je to poradne znat, jen skoda, ze sem si pozde prcet ze tam pasujou z TT Edited September 4, 2014 by H4nIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 pfú ...fakt to vidím prvý krát takéto niečo...nemenil to niekto a špatne nalisoval?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4nIS Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 Nalisovane to bylo dobre, ale po sundani ramena sem to zaklepnul kladivkem zpatky a pak stacilo zase klepnout z druhe strany a vylezl ven. Dneska sem stihl jen jednu stranu a zitra delam druhou, meni se i ty predni silentbloky? V servisu mi rikali, ze se to nemusi menit, ze to je skoro vecne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 tie predné sú na rozdiel od OII fakt "večné"... ....tie zadné si kupoval aké,neboli to nejaké šmejdy?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4nIS Posted September 5, 2014 Share Posted September 5, 2014 Sehnal jsem oba od Febi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts