Přejít na obsah

Teče olej z hřebenu řízení :(


ahres

Doporučené příspěvky

Olej vytéká kolem hřebene řízeni na pravou stranu. Podle servisu Škoda je tento díl neopravitelný a proto zakoupit novej kus za NE-malej peníz. Nezkoušel někdo náhodou udělat repas doma?  ( pokud tam je nějaký gufero,možná by se dalo lehce nahradit) a nebo přenechat na odbornou firmu provádějicí repas těchto zarízení?  Za každou radu předem moc děkuji.               (2,8 V6, r.v.2002, cca 170 000km)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď ještě otázka : dá se vymontovat hřeben řízení aniž by musel ven motor? nemá někdo zkušenost?  Na internetu jsem našel firmy co repase těchto dílu provádí, ale ať si udělám představu kolik dní pod tím budu ležet. Díky za rady 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Já měl ten samý problém..sehnal jsem jetej za 1500 a šlape..jinak to drží na třech tisícihranech..jeden pod baterkou,druhej na cestě mezi baterkou a tlumičem(na straně řidiče) a třetí je zespodu u hřebene. Ještě zkus nalít utěsňovač..

Editováno: , autor: Roy Jones jr.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 let později...

Tak čerstvá zkušenost. 2,5 TDI a začlo něco z motoru řvát. Po prozkoumání nízká hladina oleje v řízení. Tak jsem to doplnil. Za dva dny zase ječí při kroucení. Takový zvuk jak když taháš nějaký zvíře za ocas. Zajel jsem k chlapům do dílny. Na kellyně mi ukázal řízení za 12 000 Kč. Tak jsem začal hledat vraky a jiný řešení. Vraky kolem 2500 Kč bez záruky. Repase 5-8 tis podle dodavatele nebo jak to nazvat. Nakonec jsem se rozhodl za 6 ku tady https://repaserizeni.cz/45549-skoda . Zlomili mě na záruku. Představa, že budu dělat geo 2 x na celý předek a koupim něco co se rozsype za týden mě zlomila.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Jaká je zkušenost s repasovaným řízením od repaserizeni.cz? Taky mě to čeká. Utíká mi olej patrně na obou stranách a už tam vydrží max dva měsíce. 

 

EDIT: Obávám se, že jsem si ho pojebal sám, protože jsem loni měnil tyčky řízení a nepoužil jsem na povolení a utažení ten přípravek. 

Editováno: , autor: SpeederBB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...