DCSpeedy Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Zdravím, zatím sem to u nikoho neviděl. Při jizdě na hrubšim asfaltu, nebo větších nerovnostech mi začne jakoby něco rezonovat v pátejch dveřích. Zvuk bych přirovnal k drnčení skla, nebo plast o plech, těžko říct. Každopádně už mi z toho začíná hrabat. Auto je dva roky starý a 14500km (referenčka). Kufr sem celej prolez, sundal dvoudílnej kryt "roletku" nebo jak se tomu řiká když to neni combi a nikde sem nic nenašel. Přijde mi, že plastovej dekl celejch dveří tam sedí celkem dobře. Zkoušel sem tim všemožně hejbat, kroutit a nic. Jediný co mě napadá, jestli by to ještě nemoh dělat držák SPZ, ale nějak se mi to nezdá, že by to bylo tak slyšet. Nemáte s tim někdo zkušenosti ? Je to otázka života a smrti, pač sem schopnej se kvůli tomu otáčet i ve 180ti Díky za všechny rady ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCSpeedy Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Vyřešeno, dement se mi ve městě podíval do kufru. Komplet zadní část auta nová a drnčení je pryč. Prosím o smazání... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts