mirogarm Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Zdravim vsetkych, chcel by som poprosit, ci by niekto nemal niekto nejaky napad, aky moze byt dovod nasledovneho spravania sa varovneho svetla vo vodicovych dverach: Varovne svetlo vo vodicovych dverach sa sprava presne opacne ako ma. Pri otvoreni dveri zhasne, zatial co stropne a varovne vo dveroch spolujazdca sa rozsvietia, a pri zatvoreni dvier stropne a spolujazdcove zhasnu ale na vodicovej strane sa rozsvieti a svieti stale. Ide o Fabiu r.v.2004 vybava comfort. Za pripadne napady vopred dakujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted May 14, 2013 Share Posted May 14, 2013 Zlomený drátek, který se otevřením dveří pohne a ztratí kontakt? Ty světýlka svítí dokud svítí stropní světlo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirogarm Posted May 14, 2013 Author Share Posted May 14, 2013 No neviem, ale sprava sa to spolahlivo, ale naopak ako by malo, nepripada mi to ako zlomeny kablik, navyse po zatvoreni dveri a zhasnuti stropneho svetla sa varovne svetlo na vodicovej strane rozsvieti, spolahlivo a vzdy. Potom ta ziarovka neustale svieti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royce Posted May 17, 2013 Share Posted May 17, 2013 To je hodně divné :-D Máš v autě trpaslíky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts