Zdena79 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 Zdravím, mám OII 1.9Tdi 77kw. Občas se mi stává, že když stojím třeba na semaforu a stojím na brzdě, tak mi něco dává otřesy do brzdového pedálu, jakoby mi do něho někdo bubnoval z druhé strany. Někdy to dělá, někdy ne, jsou to pravidelné otřesy. Co by to mohlo být? Setkal se s tím někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN6 Posted May 16, 2013 Share Posted May 16, 2013 zdravim na octavia nevim,,,, ale na Fiatu jsem měl schodny problem a byla praskla membrana brzdoveho posylovače...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdena79 Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 a brzdilo ti to normálně? mně to totiž brzdí bez problémů, posilovač funguje... všechno je ok, akorát prostě stojím na křižovatce a ozývají se mi ťukance do pedálu.... myslím, že ta prasklá membrána by se projevila tím, že by mi nefungoval posilovač a musel bych na to šlapat vší silou ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILAN6 Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 no pravě že mi to brzdilo,,,, zajed do servisu třeba jen zjistit zavadu,,,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts