Přejít na obsah

Motor 1.2 HTP běží na 2 válce


Alan 07

Doporučené příspěvky

Dnes ráno opět stejny problém. Nastartuju trošku delši start ale chytlo v pohodě vyjedu z garaže vyřadim na neutrál a auto se začne klepat otáčky klesnou až na 700 a najednou sami vyskoci až na 1400 a pak se to ustálí na 1100 ale má to tendenci chcipnout po nastartovani po zahřátí to už neudělá. Napadla mě škrtící klapka ještě. Dik za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bože,vždyť  je to pořád dokola a odpovídají rádoby mechanici různé nesmysly.

U HTP je pořád stejný problém.Podpalování ventilů,zadrhavání ventilů ve vodítkách-což by mohl být tvůj problém.Není měsíc,kdybychom nedělali v servisu u nás repasy hlavy a ceny?To je různé a záleží co kdo ti na hlavě udělá a kde.3000-8000 a neptej se co se má udělat a co né,to ti řeknou ti,co repas budou dělat.

Vyčištění a základní nastavení klapky ano,to neublíží,ale to nemá vliv na vynechavání válců,ale spíš na nepravidelný volný chod,když už je to jó špatné tak  to chcípne na křižovatce atd.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale je fakt, že Cosbyho myšlenka není vůbec špatná, u zahřátého motoru budou ventily rozhýbané a pak jsou hodnoty tlaků pravděpodobně OK a pokud visí zkraje u studeného motoru, mohlo by se to projevit právě u měření na studeném motoru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha,ale vstřiky u tohoto snad nikdy neodchází.Pokud ti dělali dignostiku pouze na pc a neměřili ani tlaky za studeného motoru,kdy předpokládám,že ti to dělá problémy,tak ten servis pošli někam.

Říkám znova.Změřit tlaky  při telotě,kdy ti to dělá.Asi hned z rána při studeném motoru.Takže-auto jim nechat přes noc a ráno hned měřit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nicméně vstřiky bych potom (v případě dobrých tlaků za studena) taky nevylučoval ... přece jenom 93t km za 11 let není zrovna velký nájezd a pokud se bere benzín někde na no name čerpačkách, s poctivým podílem biosložek, můžou být vstřiky při tak nevelkém ježdění lehce přicpané

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...