Ihnaja Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 Dobrý den potřebuju radu, když jedu po nerovnostech hučí mijakoby kufr jakoby se klepal či něco ...Zkoušel jsem ten kufr regulovat těma 2magumama co jsou po stranách úplně vytočit ,úplně zatočit dovnitř ale nicnepomohlo dost mě to otravuje, problém je ,že se to ozívá jen z pravé stranyauta a prostě se zdá aspoň mě ,že brní ty dveře + sklo ...Potřeboval bych radujak to zpravit je to na zešílení vzhledem ke stavu silnic v ČR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 nemáš náhodou utrhnutý doraz na zadnom tlmiči?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnaja Posted May 21, 2013 Author Share Posted May 21, 2013 mužeš vyfotit jak to vypadá ? AA právě je to divný hučí mi to jen na pravé straně bych řekl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 vyzerá to takto.. ale reagoval som skorej na to klepanie,ako hučanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondikTDI Posted May 22, 2013 Share Posted May 22, 2013 specifikuj zvuk,protoze hucet muze pneumatika,brzda nebo lozisko. kdyz se neco ozyva na nerovnostech bude to jiny zvuk ne? me treba hucel pribrzdujici kotouc,protoze je drazkovany, a kdyz uz se brzdis vraci stejne to ve vysoke rychlosti nekdy zahuci jak je kotouc zvlneny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihnaja Posted May 23, 2013 Author Share Posted May 23, 2013 Nee mě to hučí jakoby za sedačkami respektive vybruje budu muset shodit plasty a podívat se zda je něco uvolněné Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts