Květen 26, 201312 r nepríjemné, poznám. podarilo sa mi niečo podobné na ocovom kombičku, akurát že tam sú posunuté komplet 5-te dvere, ťažko sa zatvárajú. musela ísť nová zadná ľavá časť, cca od polovice zadných dverí...odrezať, navariť, pretmeliť/prebrúsiť a lakovačka...už to nikdy nebude ako bolo :-( ak máš len pokrivené plechy, tak fajn, ak utrpeli 5-te dvere, smola...
Květen 29, 201312 r To je nepříjemné ale všechno se dá opravit. Kdyby jsi náhodou potřeboval tak mám zadní lampy na prodej
Květen 29, 201312 r Autor Dnes som to bol pozriet v servise.Odniesol si to len zadny blatnik a svetlo,,ostatne islo vyrovnat Uz je auto v lakovni . V znackovom servise odhadovana cena 2500€.Ale nasiel som sikovneho mechanika co to odhadol 500-550€ material+robota + nastriekanie.
Květen 29, 201312 r aby to byla oprava za desitky tisic musel by byt zbourany aj prah a aspon ty zadni dvere,protoze prevareni zadniho blatniku je otazka do 15 tis
Květen 30, 201312 r To se zdá... Ve značkovém servisu a z nových dílů cena roste neskutečným tempem...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.