Přejít na obsah

Nedefinovatelné téma - všehochuť


LUKY-007

Doporučené příspěvky

Tak pánové ty dekorativní lišty jsou šroubované ,takže k tomu bude i jiná přístrovka :kol-25: .Na stávající přístrojovky to nepujde.Jedině že udělaj nějaké nalepovací,ale ty v ETCE mají hold svoji přístrojovku :kol-26: .

:kol-26:

 

Editováno: , autor: Pawouk
Přesunuto z vlákna MR 2014.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta lišta by mě chyběla když, tak na dveřích. Ale soudit budu, až uvidím na vlastní oči. Interier to asi oživí. Jestli se dívám dobře, dekor verze Active kolem ofukovačů NEzmizí. Přitom by stačilo stávající Active nahradit tím z Ambition a u Ambition použít chromovaný plast jako u Elegance. Toledo má a je to mnohem lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, podle me je to zase nesmyslna chiméra, stejne jako tvrda pristrojova deska. 

 

Mel jsem 6x OII s latkou na dvernich vyplnich. Ted mam Rapida, kterej je celoplastovej, nicmene misto, kam odkladam loket, je mekcene a potazene kozenkou. Ani ted, kdyz stoupaji venkovni teploty, se to nejevi jako spatne reseni, kazdopadne z pohledu udrzby je to varianta lepsi.

 

Že Rapid nema latkovou cast ve vyplni dveri si clovek v kazdodennim provozu a pouziti vubec neuvedomi. Je to tedy spis jen designova a pocitova zalezitost. Ja osobne s timhle resenim nemam nejmensi problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mal som rapid 2x pozicany s najazdil som  celkom cca 200 km ....

v teple mi ten kozenkovy potah na dverach ako aj na loketke (rovnako ako kozena loketka v mojom Roome )

prekazala  ....nakolko sa mi neprijemne potili tie casti ruky ktore sa toho dotykali.

ano ta latka je urcite vizualna vec  ..  v roome som menil loketku s pokazenym zamkom za tu kozenkovu ci co to je za material .. reku ze lepsia urdzba a tak .. ale pocitovo je to horsie ako ta povodna latkova ..

 

...proste mne sa plastak s kozenkou nepaci az hnusi ...

ak sa tebe paci tak ok ..  .. kazdy podla svojho gusta ... :kol-35:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Octavii je vypln delana tak, ze samotna vypln (ne opera) je sice plastova, ale nejde moc videt. Horni listy vystupujou dost ven. U Rapidu listy nejsou, nema co vystupovat a tak je to hodne videt. Z kozenky nadseny nejsu, na operach by mela byt latka. Vzhledove to neni sice uplna katastrofa jako u korejcu, ale nelibi se mne to.

 

Jinak k pristrojovce. Rapid ma sice tvrdou, ale u Octavie jsem si na prvni pohled mekceni ani nevsiml. Docela se divim, ze se stale nepodarilo vyvinout neco na pohled hodnotneho a presto tvrdeho. Treba na stredech volantu je pogumovana plocha hezka (aspon tedy triramenny mezi roky tusim 2004-2009).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zas uz resite plasty a latky. :) Podle meho je to krome napr. stredove sloupku do ktereho se dlouba kolenem, primarne opticka/pocitova/designova vec. Mekky plast / latka vetsinou proste vypada lepe a honosneji. Na O2/O3 kde jsou na kazdych dverich jine plasty je to krasne videt. :) Kdyby umeli vyrobit tvrdy plast, co bude vypadat hodnotne, tak bych s tvrdost osobne az takovy problem nemel.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok .. no realnu statistiku nemaaam, usudzujem tak vsak z precitania prispevkov aj na tomto fore a 

v mojom okoli su zase ludia co presli do Yeti z inych znaciek alebo dokonca este z Felicii... 

takze ak niekto presiel do Yeti, Rapida a pod.  z Felicie .. tak si asi stazovat nebude .. lebo nema v zasade s cim moc porovnavat kedze tieto nove auta su na mile vzdialene od toho v com doteraz jazdili ..

 

Mave a ti  z tvojho okolia  co presadli do Yeti z OII su vsetci spokojni ?

lebo mne  teda Yeti  voci OII nepride na rovnakej urovni  .. predpokladam ze im slo o ine vlastnosti  (SUV .. ) .. ked vymenili OII za Y ...  

 

.. ale neriesme to tu .. lebo to sem asi nepatri .... 

Editováno: , autor: LUKY-007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...