Přejít na obsah

Nedefinovatelné téma - všehochuť


LUKY-007

Doporučené příspěvky

Proboha dnes je 1. listopadu a já nemám zimní gumy !!! Policie mě ukamenuje, já se tak bojím :D

A včera zprávy na Primě, výživné, doporučuji shlédnout zpětně na netu :D Srovnání brzdné dráhy na zimních a letních pneu na suché vozovce (teplota do 5ti stupňů).

Samozřejmě vyhrály zimní na asi o 400kg lehčím autě (nějakej hnůjdaj vs. superb). Superb porazil třik krabice, proboha co kdyby to bylo dítě místo krabic :D Tak všichni hup hup od 1.11. je to povinný a poldové si na Vás posvítěj.... třikrát ámen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už se na to chystám,dnes bude přezuto. Ale ne kvůli policajtům. :kol-46:  Mám na to prostě dnes čas a chuť.  :kol-28:

Hm, tak to nevyšlo - pěkně jsem si to nalajnoval a nic - nezbyl čas a navíc mě šéf ujel s heverem. :kol-34:  Na tom kolovrátku, co mám v autě, to dělat nehodlám. Takže se to přesouvá na příští týden. Snad. :kol-32:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte kluci, jen tak náhodou nechtěl by někdo vyměnit al disky Antia 7,0J x 16" za Dione 7,0J x 16"

Mám je cca měsíc a najeto cca 500 km, jsou jak nové bez jediného škrábanečku. Chtěl jsem je vyměnit hned v salonu, ale tam byli tvrdí a nechtěli mi to vyměnit. Vždy jsem měl na autě 5ti paprskové kola a tyto se mi nějak nelíbí :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

měl bych prosbu, dokážete mi někdo pomoct s číslem dílu na rapida?

 

chtěl bych doplnit pro mého rapida zadní opěradla s dírou pro lyže. bohužel toto bylo pouze ve výbavě elegance nikoliv amb. fresh. myslíte že by se tot nechalo dokoupit jako díl. zadní opěradla? možná by potěšila i orientační cena. bohužel žádnou etku nebo nějaký seznam dílů nemám.

 

 

jinak látka je dynamic šedý

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Jak si tady stezujeme ze ma rapid utopeny kola, tak musim rict ze to neni zas tak hrozny. Dneska sem v servisu koukal na octavii RS kombi a panove, kdyz sem zadni kola porovnaval s vedle stojicim R spacebakem a i liftbackem, tak musim rict ze ta octavka je na tom ale o dost hure. Ato to to bylo RS. Kdyz sem se na to pak zameril, tak to vypadalo az neprirozene jak ten blatnik cumi pres ty kola...humus

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

OT, ale něco z Kia forum.... Není to o motorech, ale nejsme sami co si stěžují...

 

Citace "suhlasim s tebov,za tie prachy si kupim lepsie auto,my vyrabame ceed a teraz aj novy hunday il35,ci ako sa to SUV vola,to je celkom pekne,ale podla toho co som pocul slabe auto.Ani ceed nie skaredy hlavne wagon sa mi celkom paci ale za 20 000euro si radsej kupim nemca.

Ja pracujem na karosarni v KII a pri tychto autach clovek nikdy nevie co bude.Roboty to dobre nezvaraju,kazde auto sa opravuje to uz musi byt havarka aby sla kasna do srotu.takze sa kludne moze stat ,ze dostanete auto kde bude hrubka plechu 0,2mm.Opravuju sa aj uz nalakovane diely u tychto dielov je hrdzavenie viac nez iste,pretoze sa uz nezinkuju.Raz som sa pytal nasho sefa,ze ako si vobec mozu dovolit predavat naburane auta ludom a nic im o tom nepovedat.Ved cena tej karoserie nemoze byt az taka zavratna.

Nikdy by som si KIU nekupil,kamarat pracoval vo VWne a tam ked sa nieco pokazilo,zastavila sa linka opravilo sa to a potom sa pracovalo dalej.Tu je to inak tu sa nieco pokazi tak sa vyrobi 100,alebo aj viac pokazenych kusov,ktore sa nasledne opravuju.Pretoze korejci su hamizne svi....a cela ich ekonomika je ako ta cinska,prepac te mi to vyjadrenie ale je to takto >>hlavne najebat kopec kusov na kvalitu serieme<<Ak by som si mal kupit auto tak rozmyslam presne ako ,ked si kupujem tenisky.Jednoduch ku vietnamcom do kramu neleziem."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...