Přejít na obsah

Servisní intervaly - pevný, proměnný, jejich ceny v servisu


Pawouk

Doporučené příspěvky

kdepak, to není ojedinělé..některé servisy to už vybírají delší dobu, ale třeba za menší výpalné apod.. a mají ten poplatek různě pojmenovaný..tak se aspoň pochlub, který servis si to účtuje, třeba to někomu z nás pomůže, at víme, kam nejezdit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel v okolí 30 km je to jediné zastoupení Škody, do 35 km mi další napsal, že dělají jen auto kupené u nich. Až ve vzdálenosti 45 km mám servis, kde si to výpalné neúčtují. To je ale skoro hodinka tam, servis 2 hodiny, hodinka zpátky a benzín 160 Kč a to se mi už asi nevyplatí. No už aby bylo po záruce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Atrani no, když nechceš popojet dále, tak holt musíš platit výpalné no, co se dá dělat :-)  jinak další neskutečná blbost je ta, že prý údajně dělají jen auta od nich koupená..tak tohle je ještě větší hovadina.., než to výpalné..

a řekneš nám tedy, který servis si těch 400,- účtuje ? nebo je to tajné ? určitě by to mnohým z nás pomohlo v tom, kam třeba vůbec nejet :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v servisu kam jsem jel si vzali pár desetikorun , schováno za poplatek za recyklaci, ale na ten mně předem upozornili.

Horší ale bylo že servis co mám u baráku mně odmítnul s vlastním materiálem ikdyž bylo auto po záruce.

Jiný servis ve městě s tím neměl vůbec problém takže jsem platil pouze a jen práci.

Je potřeba se poptat.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vista car Kyjov, Hodonín. Nejde o popojetí, já s nimi byl doteď skoro maximálně spokojený. Ochotný přístup, dokonce mi jako jedni z prvních uznali vadný kompresor Sanden. Jen mají teď to výpalné, prý od 10/2017.

 

Auto Bayer mi napsal ředitel společnosti Aleš Marek, že dělají vlastní auta. Takže blbost to asi nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Atrani můžu ti říci, že to je totální blbost, nebo jsi něco špatně pochopil..protože mi tohle zajímá, zdali to není zase nějaká novinka o které bych nevěděl, tak jsem si to ověřil přímo na servisu ve Slavkově a byli hodně překvapení s odpovědi pana ředitele a bylo  mi s úsměvem po telefonu sděleno, že když se chceš na něco zeptat, nemáš psát nějakému řediteli, který toho zřejmě moc o chodu servisu neví, ale zeptat se přímo na servise :lol:

Editováno: , autor: ski1961
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkujeme za poptávku, v případě zakoupení vozu u nás Vám rádi vyhovíme dle našich standartních cen a slevy poskytnuté při předání vozu.V opačném případě Vám rádi určitě vyhoví kolegové firmy kde jste vůz zakoupil.

AM
 
Odesláno z iPhonu
 
Jak bys to pochopil ty? Řediteli jsem nepsal, odpověděl na poptávku na servis z info@autobayer.cz. 
 
Ale to je jedno, v Agrotecu Břeclav výpalné nevybírají, tak asi pojedu tam.
 
 
 
 
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoda Yeti 1,2 TSI, prvni vymena oleje v servisu http://www.boura.cz - 608 Kc, olej jsem mel vlastni za 845 Kc.

https://m.alza.cz/hobby/castrol-edge-5w-30-ll-titanium-fst-4-lt-d3029367.htm

Takže celkem 1453 Kc.

 

 

 

IMG_20180824.thumb.jpeg.89fe4cc879af4c70b03dd534e4387f61.jpeg  IMG_20180824_.thumb.jpeg.02719d3ba7e65ae47d4aaf1a41d76e6a.jpeg

 

 Akorat mi tedy vynulovali servisni interval vymeny oleje tak, ze se to prenastavilo na pevny, coz jsem nechtel a neslo jim to zmenit zpet na promenlivy, takze jsem to reklamoval a uvidim, co z toho bude.

 

A druha vec, mam uz jen tu tzv. elektronickou servisni knizku, a v aplikaci My Skoda nevidim v servisnim planu tento provedeny servis, nevite, za jak dlouho by se to tam melo zobrazit? Jsem cekal, ze to bude hned?

 

 

Editováno: , autor: osobne
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skoda Yeti MR2017, zakoupen 12/2016, mam promenlivy servisni interval QI6, najeto cca 12300 km. Jeste tesne pred vymenou oleje se mi na palubnim displeji zobrazovali dva servisni intervaly, tedy jeden na servisni prohlidku 105 dnu a 17700 km, a druhy na vymenu oleje: -126 dnu a 2700 km. (Ano o 126 dnu jsem olej pretahl). Nechal jsem tedy jen vymenit olej (LongLife), mechanik v servisu pri tom vynuloval servisni interval na olej a me se od te doby na palubnim displeji zobrazuje pouze jeden servisni interval: 372 dnu a 15000 km, tedy neni to uz rozdelene zvlast interval na servisni prohlidku a zvlast interval na vymenu oleje. Servis mi tvrdi, ze je to tak spravne, ze je to nadale promenlivy interval, ja jim tvrdim, ze tomu neverim, ze se mi zda, ze to je pevny servisni interval. Kdo ma pravdu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...