Přejít na obsah

Pri startovani auto nedrzi otacky a chcipne 1.2 TSI


Doporučené příspěvky

Dobry den, mam fabii 63k a jiz delsi dobu resim problem se startovanim. Musim nekdy i trikrat startovat nez mi zacne drzet otacky a to i ted v kvetnu. Zacalo to delat hlavne v zime a kdyz sem s tim sel do servisu tak mi rekli ze je to spatnym benzinem. Auto je koupeny v 2011 a stav tachometru mam 27000 km. Predem dekuji za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A kde/čo tankuješ? Keď do toho dávaš nejaký noname benzín, môže to byť jeho vinou. Určite by som aktuálnu nádrž vyjazdil do dna, a následne by som zašiel na inú čerpaciu stanicu a natankoval by som nejaký lepší vysokooktánový benzín. Samozrejme plnú nádrž.

Ak problémy prestanú, tak si zistil kde je problém, a keď bude motor stále cukať, tak do servisu donesieš bloček z pokladne ČS, s tým aby si pár dcl odsali z nádrže a dali to aj na rozbor. Verím že nekvalitný benzín veľmi rýchlo prestane byť dôvodom problémov.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako první bych velice důkladně překontroloval všechny zapalovací kabely, je známo, že jsou tuze chutné a stačí menší poškození a problém je na světě. ono poškození nemusí být zřetelně okem viditelné. 

a nešlo by mu to třeba na 3válce pokuď by byl nějaký špatný...překousaný např od kuny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co ten benzín? Palivový filtr? Palivové čerpadlo? Vysokotlaké palivové čerpadlo? Zapalovací modul? Na diagnostice se nic neukázalo (nějaká porucha v paměti)? Máš tam nejnovější sw? Možností může být mnoho. Nebo taky změnit servis...

Editováno: , autor: Pawouk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...