Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

tak jsem stáhnul mapy ze škody pro Columbus na kartu jsem nahrál Mib1 a ted to jdu nahrát do auta. Na webu škody je ještě aktualizace bluetood  aktualizoval jste ji už někdo.

Díky

 

stahoval jsem to asi 8 hodin prostě web škody to nepustí rychleji jak 800kb i když mám rychlé připojení. Po vypnutí večer  a ráno zase zapnutí PC se stahování normálně navázalo a pokračovalo to ve stahování dat.

 

Zeptám se asi blbě Columbus kartu s aktualizací našel ale nevím jestli když auto zamknu se aktualizace nepřeruší.

Editováno: , autor: standa2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aktualizace se pozastaví jelikož se ti vypne navigace po pár minutách když zamkneš auto... ale pak by měla znovu pokračovat (mě se to vyplo a pak to bez problémů naběhlo).

 

Jinak nechápu přes co stahujete.... já stahoval přes Free download manager a jelo to v průměru 2,5 Mb/s

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No není to tedy nic úplně jednoduchého, respektive pokud nejste aspoň trošku zdatní v práci na PC :kol-60:

 

Mohli to udělat jako samorozbalovací soubor například, nebo oddělit Columbus od Amundsena... on to sice software v autě pozná, co má nahrát, ale zbytečně se stahují GB dat navíc... dle mě dost odfláklé, a přitom by stačilo tak málo....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě jedna otázka - neptá se při instalaci na další udaje nebo si pouze automaticky kompletně nainstaluje /nebude to stále čekat na nějaké potvrzení/  

Jde mi o to že když nechám doma auto odemčené a začnu aktualizovat a u auta nebudu čekat tak aby se to nečekalo na nějakou odpověd.  

Editováno: , autor: standa2003
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahojte,

neviem co robim spatne ale niesom schopny aktualizovat mapy, stiahol som mapy z update portalu skody cez VIN a download managera a nechal rozbalit priamo na kartu, po vlozeni to nieje schopne rozpoznat ziaden mapovy alebo aktualizacny obsah, skusal som cez stranky skodovky zistit ci nieje nejaky update Amundsena ale nic som nenasiel, origo SD karta funguje normalne, jedine na co som prisiel ze je odlisne od origo obsahu na SD karte su part numbery v DBinfo suboru ale netusim ci to ma nejaku suvislost  :kol-32:

Mate s tym niekto skusenosti? diky moc za rady...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji příspěvek 58, když bylo staženo tak jak uvádí ŠA, system Columbus nic nerozpoznal,pokud je v rootu SD karty zkopírován obsah složky (tuším Mib1) vše proběhlo normálně, akorát se mi zdá, že tu někdo psal, že se to přeruší když vytáhnete klíče a pak to pokračuje. Takže u mne tedy ne ani nezhasnul display i když jsem měl klíče v ruce a zhasnul po dokončení. Doba cca 50 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diky ale to som skusal hned ako prve, problem je v tom ze mi stahovanie toho priameho odkazu pokazde krachlo pri 90% ci v chromu tak v exploreru a subor z portalu MIB slozku neobsahuje, budem skusat stahovat znovu a pokial to nepojde skocim do autorizaku, aj tak diky za pomoc.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...